• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşuma bir anda bir şey oldu, yardım lütfen

k4tmtj4

Yeni Üye
Kuşum sabah iyiydi, kafese koydum akşama doğru kafeste yere düştü debelenmeye başladı. Bir şeyden korktu sandım aldım elime, parmağımda duruyordu fark ettim ki her silkelendiğinde kafası titremeye başlıyor dengesini kaybediyor. Su içerken çok az oluyor, genelde pofuduk olup silkelendikten sonra 2 saniye falan kafası sağa sola sallanmaya başlıyor. Dışkısında sorun yok, arada uyuyor. Ama genel olarak enerjisi iyi, sürekli kafese tırmanıyor konuşuyor atlıyor zıplıyor yani. Sorun ne en azından bir fikir almak istiyorum çünkü çok korkuyorum. Yarın veterinere götüreceğim ama yaşadığım yerde veterinerler de muhabbet kuşu gibi kuşlara gram önem vermiyor. Lütfen fikir verin ne olabilir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşum sabah iyiydi, kafese koydum akşama doğru kafeste yere düştü debelenmeye başladı. Bir şeyden korktu sandım aldım elime, parmağımda duruyordu fark ettim ki her silkelendiğinde kafası titremeye başlıyor dengesini kaybediyor. Su içerken çok az oluyor, genelde pofuduk olup silkelendikten sonra 2 saniye falan kafası sağa sola sallanmaya başlıyor. Dışkısında sorun yok, arada uyuyor. Ama genel olarak enerjisi iyi, sürekli kafese tırmanıyor konuşuyor atlıyor zıplıyor yani. Sorun ne en azından bir fikir almak istiyorum çünkü çok korkuyorum. Yarın veterinere götüreceğim ama yaşadığım yerde veterinerler de muhabbet kuşu gibi kuşlara gram önem vermiyor. Lütfen fikir verin ne olabilir
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
geçmiş olsun
diğer konuyu siliyorum
Tek konu altında devam edin lütfen
Kafa sallama hareketini streamable.com üzerinden kısa bir video ile paylaşır mısınız lütfen
Dışkı fotoğraflarını paylaşın lütfen
Videoyu yükleyin bağlantıyı kopyala yapıştır yapın burda paylaşın
Vitamin veriyor musunuz

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Kusuruma bakmayın yeni buldum bu siteyi,
birkaç kez multivitamin verdim
Sallabaş gibi ama hep de öyle durmuyor üstünü kapatın uyusun tünekleri aşağı çekin denge kaybı yaşayıp düşmesin sabah mutlaka demet hocam aslı hocam yardımcı olucaktır 🙏🏻 @Demet bükay @Aslı Ö.

Üst Alt