• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusuma arkadas almali mıyım

Rayus

Paylaşımcı
Daha önce 2 kere 2 farklı kuşla yan yana getirmiştim ama benimki pek anlatamaması sürekli evin içinde oluyor kafes kapısı hep açık surkeli ilgileniyoruz kusumla sizce yiende ona bir arkadaş almam gerekir mi

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Kuşunuz erkek mi dişi mi? Diğer getirdiğiniz kuşlara yakınlık göstermemiş miydi?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Size çok alisiksa diğer kuşlara karşı saldırgan veya tam tersi korkak olabilir. Atlatabikecegi bir durum tercih sizin

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
keyfi ve enerjisi yerindeyse yanına arkadaş almanıza gerek yok aslında.
Burada sizin ne yapmak istediğiniz çok önemli, eğer yanında arkadaşı olsun ileride de yavruları olur falan diye düşünüyorsanız alabilirsiniz.

Rayus

Paylaşımcı
keyfi ve enerjisi yerindeyse yanına arkadaş almanıza gerek yok aslında.
Burada sizin ne yapmak istediğiniz çok önemli, eğer yanında arkadaşı olsun ileride de yavruları olur falan diye düşünüyorsanız alabilirsiniz.
Bu aralar hasta snrm emin değilim bi halsizlik var ama normalde enrjikti sadece sosyallesmesi için bi arkadaş almayı düşünmüştüm ama yavru bakımından pek istemiyorum doğrusu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Evcil dişiler kizistigi Zaman içgüdüsel davranışlar sergiliyor.. ısırma, huysuzluk, koruma içgüdüsü yani kısaca biraz yabanilesirler eğer erkek olsaydı yanına arkadaş almayın derdim ama bence beğendiği ve aktif bir erkek alıp ileriyi beklemeyin sonrasında panter görmek zorunda kalabilirsiniz 😅 serkhan ustanın dediği gibi amaçlara göre cevaplar alırsınız 👍

Rayus

Paylaşımcı
Evcil dişiler kizistigi Zaman içgüdüsel davranışlar sergiliyor.. ısırma, huysuzluk, koruma içgüdüsü yani kısaca biraz yabanilesirler eğer erkek olsaydı yanına arkadaş almayın derdim ama bence beğendiği ve aktif bir erkek alıp ileriyi beklemeyin sonrasında panter görmek zorunda kalabilirsiniz 😅 serkhan ustanın dediği gibi amaçlara göre cevaplar alırsınız 👍
Hmm teşekkürler yorumlarınızı göz önünde tutacağım

Üst Alt