• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum zehirlenmiş veya tıkalı olabilir

Limonnn424

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Sürekli kafasını sallıyor ve kursak açma hareketini yapıyor.
Hastalık Belirti Tarihi
16 Haz 2022
Kullanılan İlaç
İlaç kullanmadım
Kuşum bu sabah iyiydi öğleden sonra böyle yapmaya başladı, kusmaya çalışıyor fakat kusamıyor gibi ara sıra gözlerini kapatıyor ve şuan yem yemek istiyor fakat yiyemiyor gibi.dışkısı soldaki sağdaki başka bir kuşa ait.
Sorun ne olabilir lütfen yardım edin.

Son düzenleme:

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kusmaya çalışıyo derken kafasını sağa sola mı sallıyor yoksa öğürme tarzı mı yapıyor video yüklerseniz daha iyi yardımcı oluruz.2 dışkıda da sıkıntı var yem dışında değişik bir şey verdiniz mi

Limonnn424

Yeni Üye
Videoları ekledim kafasını sağa sola sallıyor fakat salya dahi kusmuyor. Şuan 1. Videodaki gibi sakin. Her zaman duvarları kemirir ayriyeten bende daldari çubuğundan veririm bugün farklı bir şey yemedi, fakat kafesin alt tabanında bulunan fazlalık olan bir yemlik var 1.5 aylık yemler biraz onlardan da yedi bugün ondan olur mu bilmiyorum şuan yemleri ve suyu tazeledim fakat yemleri yiyemiyor gibi ve kafes tellerini ısırıyor, 2. dışkıda nasıl bir problem var acaba?

Yigit K.

Paylaşımcı
Videoları ekledim kafasını sağa sola sallıyor fakat salya dahi kusmuyor. Şuan 1. Videodaki gibi sakin. Her zaman duvarları kemirir ayriyeten bende daldari çubuğundan veririm bugün farklı bir şey yemedi, fakat kafesin alt tabanında bulunan fazlalık olan bir yemlik var 1.5 aylık yemler biraz onlardan da yedi bugün ondan olur mu bilmiyorum şuan yemleri ve suyu tazeledim fakat yemleri yiyemiyor gibi ve kafes tellerini ısırıyor, 2. dışkıda nasıl bir problem var acaba?
Videoları streamable.com dan paylaşmanız daha sağlıklı olacaktır göremiyoruz videoları.

Üst Alt