B Berat BB Yeni Üye Katılım 28 Tem 2026 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Dün 19:14 da #1 Kuşumun kafesini oyuncaklarla doldurdum bunun bir yarari veya zarari varmi ne yapmam lazim Ekli dosyalar IMG_5389.jpeg 5 MB Görüntüleme: 6 IMG_5391.jpeg 4.7 MB Görüntüleme: 3
Goccoke Paylaşımcı Katılım 28 Eyl 2022 Mesajlar 357 Tepkime puanı 225 Puanları 43 Dün 20:07 da #2 Bir ızgara alman lazım kafes tabanına. Kafes zaten geniş duruyor. Oyuncaklardan kendini rahatsız eden yoksa veya kanadını vs sıkıştırabileceği, takılabileceği bir şey yoksa problem olmaz bence
Bir ızgara alman lazım kafes tabanına. Kafes zaten geniş duruyor. Oyuncaklardan kendini rahatsız eden yoksa veya kanadını vs sıkıştırabileceği, takılabileceği bir şey yoksa problem olmaz bence
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 30,295 Tepkime puanı 36,547 Puanları 999 Dün 20:54 da #3 Berat BB' Alıntı: Kuşumun kafesini oyuncaklarla doldurdum bunun bir yarari veya zarari varmi ne yapmam lazimEkli dosyayı görüntüle 107667 Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Tünekleri yukarı çekin merdiveni aşağı alın Sultan papağanı yukarı tünekte olmayı sever Kanat açtığında rahat olmalıdır
Berat BB' Alıntı: Kuşumun kafesini oyuncaklarla doldurdum bunun bir yarari veya zarari varmi ne yapmam lazimEkli dosyayı görüntüle 107667 Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Tünekleri yukarı çekin merdiveni aşağı alın Sultan papağanı yukarı tünekte olmayı sever Kanat açtığında rahat olmalıdır