• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum yüzüme bakmıyor

Mira

Yeni Üye
Merhabalarr ben 10 ay önce bı sultan papağanı aldım herzaman yemini suyunu kafesini benim temizlememe rağmen kısacası herşeyde beni görmesine rağmen abimi sahibi olarak gördü ve nerdeyse beni hiç sevmiyor bile herzaman abime uçuyor ve kendini ona sevdiriyor ya neden bu kusu kendime nasıl bağlayabilirim hala elime zar zor geliyor :(

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Görsel bekliyoruz

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Aynısı benim jack)) yemini suyunu eşim verir, temizliğini o yapar. Ama ona hiç gitmez bana gelir)) mesela sağ omuzumdayken eşimin yanına gitsem sağ tarafınla yaklaşırsam sol omuzuma yürüyor, sol tarafını eşime dönerim sağ omuzuma yürür)) sultanları anlamak zor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Aynısı benim jack)) yemini suyunu eşim verir, temizliğini o yapar. Ama ona hiç gitmez bana gelir)) mesela sağ omuzumdayken eşimin yanına gitsem sağ tarafınla yaklaşırsam sol omuzuma yürüyor, sol tarafını eşime dönerim sağ omuzuma yürür
Aynısı bizde🤗eşim ve çocuklarım uğraşır gelmesi için, sessizce gelll derim omuzumda🤲🤲🤲

cimennnn

Tutkulu
Buna çözüm yok kuşlar evde birini seçer ve ondan ilgi bekler ben kızımla oynarım gezdiririm kafesini yemini herseyini ben yaparım ama ben oynarken erkek kardeşim bir öpücük versin nerede olursa olsun yanına gider yani abinizi seçtiyse buna çözüm yok size de canı isterse yakınlık gösterir malesef 😊 ben 5 senedir sinir olmama rağmen durumu değiştiremedim kabullendim 😂

Mira

Yeni Üye
Aynısı benim jack)) yemini suyunu eşim verir, temizliğini o yapar. Ama ona hiç gitmez bana gelir)) mesela sağ omuzumdayken eşimin yanına gitsem sağ tarafınla yaklaşırsam sol omuzuma yürüyor, sol tarafını eşime dönerim sağ omuzuma yürür)) sultanları anlamak zor
Gerçekten cook zor nekadsr çabalasam da asla sevdiremedim kuşumu kendime :')

Mira

Yeni Üye
Buna çözüm yok kuşlar evde birini seçer ve ondan ilgi bekler ben kızımla oynarım gezdiririm kafesini yemini herseyini ben yaparım ama ben oynarken erkek kardeşim bir öpücük versin nerede olursa olsun yanına gider yani abinizi seçtiyse buna çözüm yok size de canı isterse yakınlık gösterir malesef 😊 ben 5 senedir sinir olmama rağmen durumu değiştiremedim kabullendim 😂
Yaaaa cidden bu arada sinir olmadan duramıyorum ama çok da seviyorum kuşumu arada derede kaldım vallaha alışmak zorundayım sanırım bu duruma

cimennnn

Tutkulu
Yaaaa cidden bu arada sinir olmadan duramıyorum ama çok da seviyorum kuşumu arada derede kaldım vallaha alışmak zorundayım sanırım bu duruma
Arada sinir de olsanız zamanla alışırsınız merak etmeyin 😊

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
10 aydır melodik ötüş başlamadıysa dişidir. Benim gözlemim ne kadar doğru bilmiyorum ama dişi kuşların erkelere karşı bir düşkünlüğü var🫣 onun için dişi olup olmadığını sordum. Hatta aynı yaşadığınız durumda olup eşi eve geldiğinde kıskançlığından sahibesine saldırganlaşanlarda var. 🤣 Ah bu hormonlar 🤣🤣🤣

Mira

Yeni Üye
10 aydır melodik ötüş başlamadıysa dişidir. Benim gözlemim ne kadar doğru bilmiyorum ama dişi kuşların erkelere karşı bir düşkünlüğü var🫣 onun için dişi olup olmadığını sordum. Hatta aynı yaşadığınız durumda olup eşi eve geldiğinde kıskançlığından sahibesine saldırganlaşanlarda var. 🤣 Ah bu hormonlar 🤣🤣🤣
Cidden bazen abime küsüyor ilgilenmedi kendisiyle diye değişikler ama bı okadar da tatlılar alışacağım sanırım bu duruma

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Benim erkek olan bu durumu yapıyor, yani bence cinsiyetten değil. Kuşun kendi karakteri ile alakalı.