• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Kuşum Yumurtlama Döneminde poposundan dışarı bişey çıktı

Calibra

Yeni Üye
Bugün eve geldiğimde kuşumun poposunda kahverengimsi kırmısızımsı bişey olduğunu gördüm yumurtanın dışında duruyordu. Biraz bekledikten sonra tanıdık bi kuş çiftleştiren adam vardı götürdüm oda geç kalmışsın dedi zeytinyaüı sürüp yumurtayı çıkarttı ama kuş büyük ihtimalle yaşamaz rahim kurumuş geri girmiyor dedi şuan kuşumda bi durgunluk var ama arada uçuyor sizce ölür mü?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bugün eve geldiğimde kuşumun poposunda kahverengimsi kırmısızımsı bişey olduğunu gördüm yumurtanın dışında duruyordu. Biraz bekledikten sonra tanıdık bi kuş çiftleştiren adam vardı götürdüm oda geç kalmışsın dedi zeytinyaüı sürüp yumurtayı çıkarttı ama kuş büyük ihtimalle yaşamaz rahim kurumuş geri girmiyor dedi şuan kuşumda bi durgunluk var ama arada uçuyor sizce ölür mü?
Merhaba, rahim içeri girdimi?

Calibra

Yeni Üye
yani dışardan baktığım kadarıyla tam içeri girmemiş gibi duruyor dışarı sarkmıyorda.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
yani dışardan baktığım kadarıyla tam içeri girmemiş gibi duruyor dışarı sarkmıyorda.
Anüs kasları sıkılaştığı zaman içeri girmesi zorlaşır kurursa çok sıkıntı olur
Elinizde terramicyn veya fucidin varsa mutlaka içeri itin
Rahim canlı bir organdır