• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusum yumurtladi

Hasan gunasiri

Yeni Üye
Merhaba kusum sanırım ya arefe günü ya da ondan önceki gün yumurtladi kafesin dibine yumurtlamis hatta 1 gün fark etmedik ayrı kalmışlar geri gördüğümüzde yuva taktik baktım içi boştu sanırım sogudugu için kırıp yedi neyse. Esiyle ciftlestigini hiç görmedik bu arada. Su an karnı yine sis duruyor dokunuyorum fakat sertte değil yumurtlamasinin üstünden 5-6 gün geçti kızgınlık yumurtası mi yoksa yavru mu anlayamadık biraz halsiz ama çok değil sürekli yuvada duruyor yuvanın kenarlarındaki tahtaları kemiriyor. Yumurta sıkışması mi oldu diye düşündük ama keyfi yerinde hareketlerinde problem yok sizce yine yumurtlar mi karni sis duruyor

Mert G.

Eski Forumcu
Merhaba kusum sanırım ya arefe günü ya da ondan önceki gün yumurtladi kafesin dibine yumurtlamis hatta 1 gün fark etmedik ayrı kalmışlar geri gördüğümüzde yuva taktik baktım içi boştu sanırım sogudugu için kırıp yedi neyse. Esiyle ciftlestigini hiç görmedik bu arada. Su an karnı yine sis duruyor dokunuyorum fakat sertte değil yumurtlamasinin üstünden 5-6 gün geçti kızgınlık yumurtası mi yoksa yavru mu anlayamadık biraz halsiz ama çok değil sürekli yuvada duruyor yuvanın kenarlarındaki tahtaları kemiriyor. Yumurta sıkışması mi oldu diye düşündük ama keyfi yerinde hareketlerinde problem yok sizce yine yumurtlar mi karni sis duruyor
Kuşun videosunu görelim Streamble üzerinden bakalım

Hasan gunasiri

Yeni Üye
Merhaba şu an yuvalikta ama elimde sabahtan fotoğraflar var onları gönderebilirim

Mert G.

Eski Forumcu
Dosya ekle yeri var cevap yaz yerinde

Mert G.

Eski Forumcu
Elimizde kontrol edınce sertlık varmı

Mert G.

Eski Forumcu
Bezede olabilir . Yuvada çok yatmıssa o bölgeyi görebilsek direk

Mert G.

Eski Forumcu
Görünmüyor kuyrukta sekme varmı

Mert G.

Eski Forumcu
Titreme ya da tekleme gibi bir şey diyorsanız hiç rastlamadim kuyruğu biraz düşük geziyor sadece
Kuşun videosunu görelim tünekte böyle anlayamayacagız çünkü. Streamble . Çok üzerinden acelesi yok müsait olduğunuzda atabilir sınız

Mert G.

Eski Forumcu
Bana yumurta oluşturuyor gibi geldi. Dıskıda görelim

Üst Alt