• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Kuşum yumurtladı yardımınıza ihtiyacım var

cakir25

Yeni Üye
Merhaba geçenlerde konu paylaşmıştım,jumbo dişi ve normal erkek sultanım var yuvalık taktım , kız günlerdir kur yapıyordu ancak erkek başaramıyordu üstüne çıkmayı.Bugün kız yumurtlamış üstüne yatıyor erkekte kız da , bu yumurta boş mudur? nasıl anladım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Siz görmeden çiftleşmiş olabilirler. Bir hafta sonra bakın eğer damarlanma olmazsa alıp atın boşuna yatması.

Bu arada dişiniz Jumbo değilde yağlanmışta olabilir. Ben okadar farklı yerlerden Sultan baktım besledim ürettim hiç Jumbo diye bir sultan görmedim. Az iri diye Jumbo deniliyor muhtemelen ama iriliğin sebebi arştırılmıyor.

cakir25

Yeni Üye
Siz görmeden çiftleşmiş olabilirler. Bir hafta sonra bakın eğer damarlanma olmazsa alıp atın boşuna yatması.

Bu arada dişiniz Jumbo değilde yağlanmışta olabilir. Ben okadar farklı yerlerden Sultan baktım besledim ürettim hiç Jumbo diye bir sultan görmedim. Az iri diye Jumbo deniliyor muhtemelen ama iriliğin sebebi arştırılmıyor.
dişi kuş erkekten 3 ay kücük olmasına rağmen gaga ayak burun deligi ve cüsse olarak 2 katı yağlanma olduğunu düşünmüyorum

cakir25

Yeni Üye

merhaba az önce 2. ykurtayı çıkardı böyle bişey mümkün mü

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Yumurtalara yatmıyorlarmı neden dışarda ikisi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
@Demet bükay merhaba bugün 3. yumurta geldi bu da kızgınlık yumurtası mı? 2 gün sonra 3. yumurta geldi
Maşallah SüphanAllah 😊🤲
İlk yumurta 6 günlük olmuş flaş üzerinde kontrol edin damarlanma var mı?
2 telefon kullanın birincisinin flaşın üzerine yumurtayı bırakın diğeriyle fotoğraf çekip paylaşırsanız sevinirim

cakir25

Yeni Üye
Maşallah SüphanAllah 😊🤲
İlk yumurta 6 günlük olmuş flaş üzerinde kontrol edin damarlanma var mı?
2 telefon kullanın birincisinin flaşın üzerine yumurtayı bırakın diğeriyle fotoğraf çekip paylaşırsanız sevinirim
merhaba ilk 2 yumurta çarşamba akşamı oldu yani 3. gün bu