ozlmyldz
Aktif Üye
Merhabalar, 5 aylık erkek muhabbet kuşumu 14 Şubat Pazartesi günü hapşırıkla beraber kusma şikayetiyle veterinere götürdüm. Veterinerin ilk şüphesi gastrit oldu, yazmıştım foruma da. Verdiği ilaçlar;
1. Avisol multivitamin (günde 1 defa 1 damla ağızdan)
2. Suyuna bir damla avisol kekik yağı (günde 1 defa)
3. Mikostatin ilaç (günde 1 defa 1 damla ağızdan)
4. Avisol probiyotik tozu (3 günde bir suyuna karıştırılarak)
Tedaviye ek olarak yem önerdi doktorumuz. Önerisiyle goldwings premium yem aldım. Onun öncesinde garden mix kullanıyordum. Kuşum 2-3 gündür iştahsız. Yem çok az yiyor, yerken de seçerek yiyor. Dün yumurta sarısı verdim onu bile çok sevmesine rağmen az yedi. Daldarısıyla besleniyor resmen en çok onu yiyor şu an. Uçuşu, konuşması, hareketliliği çok iyi bir sorun yok. Ama yemden kesildi kuş sanki bu hiç iyi bir şey değil. Haliyle dışkılama miktarı da azaldı. Korkuyorum, yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum Son dışkısını ekliyorum.
1. Avisol multivitamin (günde 1 defa 1 damla ağızdan)
2. Suyuna bir damla avisol kekik yağı (günde 1 defa)
3. Mikostatin ilaç (günde 1 defa 1 damla ağızdan)
4. Avisol probiyotik tozu (3 günde bir suyuna karıştırılarak)
Tedaviye ek olarak yem önerdi doktorumuz. Önerisiyle goldwings premium yem aldım. Onun öncesinde garden mix kullanıyordum. Kuşum 2-3 gündür iştahsız. Yem çok az yiyor, yerken de seçerek yiyor. Dün yumurta sarısı verdim onu bile çok sevmesine rağmen az yedi. Daldarısıyla besleniyor resmen en çok onu yiyor şu an. Uçuşu, konuşması, hareketliliği çok iyi bir sorun yok. Ama yemden kesildi kuş sanki bu hiç iyi bir şey değil. Haliyle dışkılama miktarı da azaldı. Korkuyorum, yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum Son dışkısını ekliyorum.
Son düzenleme: