• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum yemleri yere atıyor.

Ethem

Yeni Üye
Arkadaşlar dişi kuşum uzun süredir yediği yemleri şimdi yere atmaya başladı yem yetiştiremiyoruz. Yardım lütfen

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
kardeşim ben şu şekilde birşey yaptım denicem 1 gün takip edicem yerlerse hem kafese el sokma mevzusu azalacak

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
kuşunuzun resmi varmı ?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
bir hafta denicem abi akıllı yemlikler var lakin benim 4 hane kafesin kapısına küçük geliyor kafes kapısı akıllı yemlikten büyük

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
hanımefendi çok kızgın gibi erkek yaşı küçük mü ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bırak yerden yesin cadı 😬 aç kalınca mecbur yiyecek tepki veriyor kuş beyniyle 😅 takipte olun birde ızgaralı yemlik de deneyin yediği yemleri kontrol edin içinden ne yiyor bilelim

Ethem

Yeni Üye
hanımefendi çok kızgın gibi erkek yaşı küçük mü ?
Erkek ondan daha büyük sanırım. Erkek olan bize, oyuncağa, kafese her şeye kur yapıyor ve kuşkuya bu durumu sorduğumda bu davranışları yapan erkek kuşların genelde çiftleşmediklerini söylediler. Hep o yana bu yana kur yaparlarmış, çiftleşmesi çok zormuş.

EnesGenç

Eski Forumcu
Akıllı Yemlik deneyebilirsin

Ethem

Yeni Üye
Bırak yerden yesin cadı 😬 aç kalınca mecbur yiyecek tepki veriyor kuş beyniyle 😅 takipte olun birde ızgaralı yemlik de deneyin yediği yemleri kontrol edin içinden ne yiyor bilelim
Çok beceriksiz bir kuş. Kafesten çıkıp uçmasını dahi bilmiyor. Bir kuşun temel özelliği uçmaktır bu onuda yapmıyor. Yerde kalır şimdi gidip yiğemez beceriksiz ölür. Hiç o toplara girmeyelim 😂

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok beceriksiz bir kuş. Kafesten çıkıp uçmasını dahi bilmiyor. Bir kuşun temel özelliği uçmaktır bu onuda yapmıyor. Yerde kalır şimdi gidip yiğemez beceriksiz ölür. Hiç o toplara girmeyelim 😂
Bu beceri ile alakalı bir şey değil kuşun travması olabilir ya da her hangi bir yerinde bir sakatlık olabilir. Kuşunuzu muayene ettirdiniz mi? Bu kadar rahat beceriksiz ölür demeniz de üzdü 😔