Kuşum yemek yemiyor, su içmiyor ve çok hızlı nefes alıp veriyor.
Ogleden itibaren limonlu ve sarmisakli su icirdim belirli araliklarla, aksam da elimden yem verdim cok az yedi,
Haslanmis patates ve yumurta sarisi yedirmeye calistim yemedi,
Hareket etmesinde bir anormallik yok sadece cok fazla kilo verdi,
Kursagini kontrol ettim ama yemler gozukmuyor, yemek yemediginden dolayi da olabilir dusunuyorum buna ragmen kursak mantari oldugundan suphelendigim icin agzina 2 damla mikostatin verdim
Dun diski rengi normal ve guzel gozukuyordu kapali yesildi kivami normaldi, daldaridan yedigini de gordum
Ama bugun hicbir sey yemedi, zaten cok kilo kaybettigi icin cok endiseleniyorum
Ortada hicbir sey yokken hizli nefes alip veriyor ve her elime alip bir sey vermeye calistiktan sonra stresten hizli nefes alip vermeye basliyor sonunda ölücek diye korkuyorum.
fotoda bugunun diskisi mevcut:
Ogleden itibaren limonlu ve sarmisakli su icirdim belirli araliklarla, aksam da elimden yem verdim cok az yedi,
Haslanmis patates ve yumurta sarisi yedirmeye calistim yemedi,
Hareket etmesinde bir anormallik yok sadece cok fazla kilo verdi,
Kursagini kontrol ettim ama yemler gozukmuyor, yemek yemediginden dolayi da olabilir dusunuyorum buna ragmen kursak mantari oldugundan suphelendigim icin agzina 2 damla mikostatin verdim
Dun diski rengi normal ve guzel gozukuyordu kapali yesildi kivami normaldi, daldaridan yedigini de gordum
Ama bugun hicbir sey yemedi, zaten cok kilo kaybettigi icin cok endiseleniyorum
Ortada hicbir sey yokken hizli nefes alip veriyor ve her elime alip bir sey vermeye calistiktan sonra stresten hizli nefes alip vermeye basliyor sonunda ölücek diye korkuyorum.
fotoda bugunun diskisi mevcut:
Ekli dosyalar
-
151.3 KB Görüntüleme: 14