• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşum yemeği sindiremiyor

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
İçi böyleymiş
Bir arkadaşımız en son atmıştı içi beyazdı hatta nette de kristal görseli vardı emin olamadım grit kum olarak kullandığımız bir marka değil 🤷‍♂️ ama farklı türleri olabilir ürünün şansına ya açıp bakıcak yada değişim yapacak.

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Bir arkadaşımız en son atmıştı içi beyazdı hatta nette de kristal görseli vardı emin olamadım grit kum olarak kullandığımız bir marka değil 🤷‍♂️ ama farklı türleri olabilir ürünün şansına ya açıp bakıcak yada değişim yapacak.
Karar sizin o zaman @sorgu

sorgu

Yeni Üye
Bu kristal yani beyaz olarak biliyorum direk açmadan iade edin ve Demet ablanın dediği ürünlerden birini alın. Yemi kullanabilirsiniz ancak bir dahakine gold wings premium olanı alın onu tavsiye ederim koyu yeşil paketlidir.
açtım ama sıkıntı değil çöpe atabilirim. internetten almam lazım veterinerlerde yok grit kum eğer bu olmazsa. nereden alabilirim güvenilir internetten?

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
E tamam iyi olan çöpe atmayın iade de etmeyin ya küçük bir yemlik ya da küçük bir suluk alın içine koyun ilk başta yemeyebilir korkabilir çok normal ama çıkarmayın o kendisi merak edip yiyecek zaten orada da anlar kendisi ihtiyacı olduğu zaman yer.

sorgu

Yeni Üye
E tamam iyi olan çöpe atmayın iade de etmeyin ya küçük bir yemlik ya da küçük bir suluk alın içine koyun ilk başta yemeyebilir korkabilir çok normal ama çıkarmayın o kendisi merak edip yiyecek zaten orada da anlar kendisi ihtiyacı olduğu zaman yer.
yedi zaten ama kücük kabım yok ondan normal yemek kabında veriyorum ikincisinde her neyse o olur dediğiniz yemin içinden renkli ekmekler çıktı ayıklarsam bi sorun olur mu yoksa direkt yem mi zararlıdır? @Demet bükay

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
yedi zaten ama kücük kabım yok ondan normal yemek kabında veriyorum ikincisinde her neyse o olur dediğiniz yemin içinden renkli ekmekler çıktı ayıklarsam bi sorun olur mu yoksa direkt yem mi zararlıdır? @Demet bükay
1adet yemlik yada suluk alın içine doldurun kafese asın

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Versele Laga
Gardenmix
Vitakraft
Bütçenize bağlıdır en iyi yem
♦Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar

sorgu

Yeni Üye
Versele Laga
Gardenmix
Vitakraft
Bütçenize bağlıdır en iyi yem
♦Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
teşekkür ederim bakacağım