• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum yem yemeyi bıraktı.

teks_winrer

Paylaşımcı
Kuşumun dışkıları normal (güncel yapınca fotoğrafını ekleyeceğim) enerjisi yerinde ancak yem yemiyor ve yemediği içinde agresif davranıyor. Versele laga yem almıştım diğer kullandığım markayı bulamadığım için ancak yemiyor. Kafes dışında kavanoz kapağına vs. koyunca yiyor sadece. Onun dışında kafesindeki yemlikten yem yemiyor. Onu cezbedicek çekirdekler vs. de koyuyorum ama yine de yemiyor. Bunun sebebi nedir?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bazı kuşlar yem seçiyor maalesef ama acıkınca mecbur yiyecektir. Siz müdahale etmeden gözlemleyin. Kafes dışında vermeyin yemliğinden yemesini bekleyin ama mutlaka gözlemleyin yemezse yediği yemi bulmaya çalışın.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bazı kuşlar yem seçiyor maalesef ama acıkınca mecbur yiyecektir. Siz müdahale etmeden gözlemleyin. Kafes dışında vermeyin yemliğinden yemesini bekleyin ama mutlaka gözlemleyin yemezse yediği yemi bulmaya çalışın.

teks_winrer

Paylaşımcı
1788022078944.png1788022088039.png Dışkılarını eklemeyi unutmuştum. Nasıl sizce, bir sorun görüyor musunuz?

Üst Alt