• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusum yem kusuyor

EnesGenç

Eski Forumcu
Kusum bizimle beraber yemek masasında ekmek yedi. Yiyelim 1 saat oluyor. Şimdi kusum yem kustu. Neden olur nasıl geçirebiliriz çok yediği icn olurmu

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşların yiyebilecegi ve yiyemeyeceği şeyler hakkında forumda makaleler mevcut. Kuşa alkol verirsen alkolunde tadına bakar ama sağlıklı değildir. Ekmek te öyle...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kuşların yemeği daridir kedilerin , köpeklerin et, atların , ineklerin ot bazı balıklar etçil bazıları otçul etçil olan balığa ot yem verirsen protein eksikliğinden 1 ay içinde ölür otçul olana da et verirsen metabolizmayi durdurup sindirimi yavaşlatip yine ölür..bu kadar şeyi niye anlattım onu bende anlamadım sabah sabah kendime gelemedim kusura bakmayın 😂 kısacası kuşlara kendi yemini verin ve macera aramayın ekstra kuşlar için üretilen katkılar var suyuna ve manasına verebilirsiniz birde Tabiki insanların yiyemedigi ve yiyince acıdan kivrandigi kumu da eksik etmeyiniz.. forumda çok makale var okuyabilirsiniz iyi forumlar dilerim 😊

Üst Alt