• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşum yediği yumurtayı kusup kanadını titretiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
KUŞUMU BUGÜN AZ ÖNCE TESLİM ALDIM!

Kuşu ilk almış gibi heyecan oldu vallaha özlemişim minnoşumu

İlk bi korktu 6 gün ayrı kaldık sonra hatırladı ex aşkı var lusi onla bi kurlaştı şuan uyuma modundalar.

@Şehmus BAKIR abiye ne kadar teşekkür etsem az sıkılmadan üşenmeden mesajlarıma geri döndü.. Kuşumla güzel ilgilendi.. Valla ne diyeceğimide bilmiyorum mükemmel bir adam sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 29571
Bir maşallahınızı alırım :)

İyi ki kafeskuslari.com var!
Çok mutlu oldum... Emre seninle gurur duyuyorum... Yavrusuna sahip çıkmak çok takdir edilir bir davranış...

Son düzenleme:

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
mutlu haber sonrası profil resmini mutlu yapsan nasıl olur sadece bir öneri :love:

Emreoz

Aktif Üye
Merak ettim hangi içerikler zehirlenme etkileşime sebep olmuş olabilir? Elmanın çekirdeği mi kaçtı mamaya? Mamaya elma koymamak mı lazım? Cede aldım ve hiç beğenmedim kuşlar da yemedi sorun hazır mamalardan mı kaynaklı?

Emre A.

Tutkulu
Merak ettim hangi içerikler zehirlenme etkileşime sebep olmuş olabilir? Elmanın çekirdeği mi kaçtı mamaya? Mamaya elma koymamak mı lazım? Cede aldım ve hiç beğenmedim kuşlar da yemedi sorun hazır mamalardan mı kaynaklı?
hazır mamadan kaynaklı değil yorumu yazıp konuyu kilitleyeceğim. cede, sağlık tohumu, yulad, haşlanmış yumurta, havuç ve yeşil elma vardı. bu üçü arasında elma kaynaklı bir etkileşim olması. mamaya meyve katmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt