• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum yavrumu

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
3 4 aylık demişti oysaki
Malesef petshoplar biraz yanlis bilgi veriyorlar. Yavrularinin kafa cizgileri alin kisimlarina daha yakin olur. Cere renkli daha farkli olur. Ayaklarindaki pullar daha az olur.

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bahar hanım zaten yazmıştı . Kuşun ceresi kahverengiye dönmeye baslamis bile yavruyu geçtim yavru yapacak konumda .

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kızgın bir dişi kuşunuz. Yavru değil.

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Arkadaşların dediği doğru, yavru değil. Yavru kuşların kafasındaki çizgiler daha fazla ve çevreye kadar olur. Görselde kendi kuşumun üzerinde işaretledim. Ayrıca cere renkleri erkeklerde pembe mor tonları iken dişi yavrularda kirli beyaz gibi olur. Görselde ki dişidir.

Esmeray

Yeni Üye
Arkadaşların dediği doğru, yavru değil. Yavru kuşların kafasındaki çizgiler daha fazla ve çevreye kadar olur. Görselde kendi kuşumun üzerinde işaretledim. Ayrıca cere renkleri erkeklerde pembe mor tonları iken dişi yavrularda kirli beyaz gibi olur. Görselde ki dişidir.
Bizde çok kuş baktık ama dişimi erkek mi yavru mu değil mi pek anlamam sorup aldık o da 3 4 aylık dedi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yavru muhabbet kuşu konunuzdan neden devam etmiyorsunuz yada orada tecrübeli arkadaşlarin yazdığını dikkate neden almadan iki konu daha açıyorsunuz önce güvenmelisiniz kuşunuz yavru değil en az 6 aylık kızgın dişi 👍

Esmeray

Yeni Üye
Yavru muhabbet kuşu konunuzdan neden devam etmiyorsunuz yada orada tecrübeli arkadaşlarin yazdığını dikkate neden almadan iki konu daha açıyorsunuz önce güvenmelisiniz kuşunuz yavru değil en az 6 aylık kızgın dişi 👍
Ben burayı ilk defa kullanıyorum nasıl olduğunu bilmiyorum böylr sert tepkilerinizden de hiç memnun kalmadım doğru düzgün anlatabilir siniz herkes bu şekilde yaklaşıyor çok tuhaf

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sert tepki değil konularda size açıklama yapılmış ama sormaya devam etmişsiniz inanın duymak istediğinizi söylemek isterdim yavru demek isterdik ama bu kuşu aldığınız yerde size dürüst davranılmamis alınmayin kafeskuslaricom samimi bir ailedir Ailemize hoş geldiniz 😊👍