• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum yatılın

İsmail.43

Aktif Üye
İyi günler 10 yıllık kuşumuz vardı şuan annemler bakıyor ama bir hafta içerisinde yatıyormuş ve hiç kalkmıyormuş yaşlı olduğu içinmi bilemiyorum vitamin vermişler ismini öğrenirim arayıp ama durumuna üzülüyorum iyi olma durumu varmı veteriner yaşlı olduğu için ölebilir demişler görantülü konuşurken çekmiştim durumu böyle yatıyor iştahi azalmış

BurhanAb

Paylaşımcı
Hasta değilse büyük ihtimalle zamanı doluyordur önüne daldarı koyun agzının direk önüne bilgili arkadaşlar sizlere yardımcı olacaktır

İsmail.43

Aktif Üye
Hasta değilse büyük ihtimalle zamanı doluyordur önüne daldarı koyun agzının direk önüne bilgili arkadaşlar sizlere yardımcı olacaktır
Hasta değilmiş ama sürekli yatıyor ömürünü doldurmuşta olabilir ama 10 yıl bizleydi çok koyacak daldarıyı deneyeyim yiyecekmi çok teşekkür ederim

BurhanAb

Paylaşımcı
Hasta değilmiş ama sürekli yatıyor ömürünü doldurmuşta olabilir ama 10 yıl bizleydi çok koyacak daldarıyı deneyeyim yiyecekmi çok teşekkür ederim
Hasta olmadığından eminseniz ona yapabilecek birşey yoktur kuş yaşlılıktan öleceği zaman iştahı azalır eski neşesinde olmaz ötmez sürekli uyurlar hasta olmadıgından eminseniz yapabileceğiniz birşey yoktur kendinizi üzmeyin ve ölürse (allah korusun) ölüsünü görmemeye çalışın cesedi görmek çok kötüdür acınız geçtigi zaman ölüsünü hatırlarsanız çok üzülürsünüz

İsmail.43

Aktif Üye
Hasta olmadığından eminseniz ona yapabilecek birşey yoktur kuş yaşlılıktan öleceği zaman iştahı azalır eski neşesinde olmaz ötmez sürekli uyurlar hasta olmadıgından eminseniz yapabileceğiniz birşey yoktur kendinizi üzmeyin ve ölürse (allah korusun) ölüsünü görmemeye çalışın cesedi görmek çok kötüdür acınız geçtigi zaman ölüsünü hatırlarsanız çok üzülürsünüz
Zaten bayadır çok zayıftı yemesine rağmen ama dediğiniz gibi yaşlılıktan olabilir hep uyuyordu yazdığınız bütün tanılar vardı umarım ölmez vitamin ihticanı karşılayınca iyileşir ölmez inşallah ama ölüsünü göremeyeceğim büyük ihtimal şehir dışında olduğum için kuş annemde duruyor görürsem çok üzülürum bu biraz daha iyi gelir bana çok teşekkür ederim

BurhanAb

Paylaşımcı
Vitamini gerçekten alıcaksan gervit w 10ml ama bi ihtimal muhabbet kuşları 10-15 yıl yaşar ev ortamında istisna durumlar vardır 29 yıl yaşayan bile var

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ayrıca, yem yemiyorsa biraz daha güçlenmesi için kursak beslemesi yapabilirsiniz geçmiş olsun 🙏

BurhanAb

Paylaşımcı
Ayrıca, yem yemiyorsa biraz daha güçlenmesi için kursak beslemesi yapabilirsiniz geçmiş olsun 🙏
ağzının önüne daldarı koyduğunda yiyemiyorsa ve yaşlıysa o zaten ölür bence kursak beslemesiyle ne kadar hayatta tutabilirizki kuşu

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba dışkı fotoğrafı paylaşır mısınız?

Maviş Paşa

Tutkulu
ağzının önüne daldarı koyduğunda yiyemiyorsa ve yaşlıysa o zaten ölür bence kursak beslemesiyle ne kadar hayatta tutabilirizki kuşu
Ölecek olsa bile böyle söylenmez. Söyleme şekliniz çok yanlış. Benim kuşum da öldü 1 ay önce. 1 gün duramaz dediler 1 hafta dayandı kuzum. En azından uğraşır çabalar elimden geleni yaptım der. Belki streste belki başka şey direk müdahale etmeyin nasılsa ölecek uğraşmayın der gibi diyorsunuz.

@İsmail.43 Kuşunuza çok geçmiş olsun. İnşallah toparlar. 10 yıl bakmışsınız ne güzel.

İsmail.43

Aktif Üye
Ölecek olsa bile böyle söylenmez. Söyleme şekliniz çok yanlış. Benim kuşum da öldü 1 ay önce. 1 gün duramaz dediler 1 hafta dayandı kuzum. En azından uğraşır çabalar elimden geleni yaptım der. Belki streste belki başka şey direk müdahale etmeyin nasılsa ölecek uğraşmayın der gibi diyorsunuz.

@İsmail.43 Kuşunuza çok geçmiş olsun. İnşallah toparlar. 10 yıl bakmışsınız ne güzel.
Başınız sağolsun daha önceden bir kuşum öldü çok uğraştık yaşatamadık allahım bu şekil yazmıştır ama elimden geleni yaptım bu kuşumada aynı şekil babam çok uğraştı burdah en azından bi besleme tarzı ileç öğreniyorum çok sağolun
İnşallah yaşar kuşum

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Belki dediğiniz gibi olabilir, fakat bunu bu şekilde dile getirmenizi doğru bulmuyorum. Her canlı için ölüm hak evet, ama her ölüm erken. Sahibi için ne kadar üzücü bir durum. Ayrıca yaşama ihtimali olduğunu elimizden gelen her şeyi yapmadan bilemeyiz. Biz elimizden geleni yaparız, gerisini Allah bilir yalnızca. Lütfen bu zaten yaşlı, kesin ölür gibi tabirlerle kuşun sahibini üzmeyin 🙏

Üst Alt