Arkadaşlar merhaba, 3.5 yaşında bir erkek 2 yaşına yakın birde dişi kuşum var. Erkek olanı aldığımdan beri ufak bir dönem hariç hep Gold Wings Premium yem ile besledim şuan hala öyle devam ediyorum ama şuan yemle mi alakalı veya hastalığından dolayı fazla mı yedi bilmiyorum göbeği çok yağlandı fotoğrafını ekliyorum. Gold Wings yem içeriğini değiştirip malzeme sayısını arttırmış ve darılar fazla kavrulmuş ki eski yemle arasında ton farkı çok fazla yenilerindeki beyaz darılar kahverengiye dönmüş yani. Petshopta falanda kontrol ettirdim yem bozuk değil tüm paketlerin rengi o şekilde, bu yağlanma yemle alakalı olabilir mi bana öyle geldi çünkü veya hastalığından dolayı besin ihtiyacı duyup fazla mı yemek yedi çünkü 1.5 haftadır ishallerdi yeni yeni geçti entrobac gerwit ile destekledim, ne yapmalıyım bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Değişmem daha uygun olacaksa hangi marka yem alayım internette sıralamalarda Gold Wings ilk sırada yer alıyor herkes memnun yeni yeni bozdu sanırım. Sağolun.