Sizin herkese yardımcı olduğunuzu biliyorum bende forumu aktif kullananlardanım Allah razı olsun bu zamana kadar bana da çok yardımcı oldunuz. Ben yardım etmeniz bakımından demedim zaten sadece bende kuşumun kafeste esaret halinde durmasına izin vermiyorum böyle istediğim için bana da gelip o zaman böyle bir yere götürseniz deseniz yine moralim bozulurdu sonuçta bir nevi yanlışsam düzeltin kuşunuzu tamamen bırakın demek istiyosunuz ben kızımın öleceğini düşününce bile ağladığım için bundan dolayı yazmak istedim belki de fazla hassasımdır kusura bakmayın yanlış anlaşılmak istemem
tekrar merhaba cimennnn...
Bak ne kadar güzel açıklamışsın, kızıma gözüm gibi bakıyorum ve birşey olması bile canımı yakıyor demişsin
Benim de minik dostum kafese girmiyor sürekli dışarda, uykudan uykuya gidiyor
mutfakta veya balkonda değil ama.. Tedbiri elden bırakmıyorsundur eminim
beni üzen kısım, kuşuma şu oldu, kuşuma bu oldu, cereyanda kaldı, arkamdan geldi kapıya sıkıştı, eli yandı, yakalarken kuyruğu koptu, yeni aldım cama çarptı hareket etmiyor,şampuan ile yıkadım makine ile kuruttum, ekmek verdim nefesi kesildi vs vs..
Bunlar renkli bonubon şekeri mi? Can taşıyor kalpleri var nefes alıyorlar
ve bizlere mecburlar..
El vijdan kuşun yağın yanında işi nedir? Yemek yaparken çorbaya düşüyor tahta kaşık mı bu
yıka kullan
Çocuğumuzdan daha çocuk, ağzı var dili yok RABBİMİN SESSİZ KULLARI
ihmalkarlık çok üzüyor beni, ekstra durumlar farklı, ama önemsemezlik çok farklı.. Bu yüzden KUŞ CENNETİ tavsiyesi verdim.
Umarım anlatabilmişimdir
Hasaslığım%100