• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum ve Huyları

Umut1138

Aktif Üye
Sultan papağanımı ilk kafesten çıkarttığımda yanaklarını öptürür sevdirir sonra 3 veya 4dk sonra bunları yaptırmıyor. Bide evden çıkçacağımı anlayınca çok yırtıyor kendini

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Sultan papağanımı ilk kafesten çıkarttığımda yanaklarını öptürür sevdirir sonra 3 veya 4dk sonra bunları yaptırmıyor. Bide evden çıkçacağımı anlayınca çok yırtıyor kendini
Hepsi ayrı bir karakter huy 😊

Mert G.

Eski Forumcu
Dısarı çıkaracağınız için öptürüyor. Dısarı cıktıktan sonra işini kalmadığından yaptırmıyordur 🤣🤣🤣 ve karakter değişikliğinden

Erenb51

Tutkulu
Benim kusta cıkarmam icin elinden geleni yapıyor cıkarınca beni unutuyor ben dısarı cıkarken anne diye bağırıyor ama bende onu unutuyorum 😌

Umut1138

Aktif Üye
Dısarı çıkaracağınız için öptürüyor. Dısarı cıktıktan sonra işini kalmadığından yaptırmıyordur 🤣🤣🤣 ve karakter değişikliğinden
Bide birşey sorcam zaten vitamin için ayrı bi suluk almıştım koku yapar diye ki yaptıda bu kokuyu engellemenin bi yolu varmı

FatımaB.

Eski Forumcu
Maalesef tek yolu çok bekletmemek diye biliyorum😕

Umut1138

Aktif Üye
Zaten vitaminleri en fazla 8 saat veriyoruz kuşlara ardından taze su vermek için suluğu hemen yıkıyorsanız koku kalmaması gerekiyor.
Ben direk suluğu degistiriyom iki suluk var bence en sağlıklısı bide kulağımı koparmak çok kemiriyor kalamar kemiği var onuda çok kemiriyor

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben direk suluğu degistiriyom iki suluk var bence en sağlıklısı bide kulağımı koparmak çok kemiriyor kalamar kemiği var onuda çok kemiriyor
kemirsin lakin gözlemleyin bağırsaklarda çok birikirse dışkılar beyazlayabilir.