• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum üşüyor ve göğsü çok sivri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sizi Son Kez Uyarıyorum. Küfür Etmek Yasaktır. Kaç Yaşındasınız Bilmiyorum. Düzgün İfade De Kullanılabilir. Yoksa Forumdan Uzaklastirilacaksiniz. @Demet bükay @Tarık T.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sizde Lütfen Hastalık oluşmaması İçin Genel temizliğe dikkat edin. Konuşma Tarzı Yanlış Fakat Bu Konuda Haklı. Temiz Olmayan Oyuncak Kafes Suluk İçinde Bakteri Mikrop Barındırır. Lütfen Temizliğe Önem Verin. Geçmiş Olsun

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Konu amacından sapmıştır. Konuyu kilitledim. Sorunuza gelecek olursak şeffaf renkli olan büyük ihtimalle kursak mantarı için trıflucan. Sarımsı olan ise baytril olabilir. Ama kuşta e coli bakteri varsa sulphamezathine tarzı bir antibiyotik kullanılması gerekir. Mikroskopla incelenen dışkı analizi olmasın o tanıyı koymaz. Tanıyı koyan laboratuvar ortamında uygulanan genel dışkı analizi isteyin.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Adaletinizi sikeyim. Ne lan bu ..adam kaşmer kaşmer cümleler kurşun adam şanın küfür edenide onuargiyla.dusman yapın..işte bu adaleti sikeyim ben
Bu kişi kafeskuslari.com ailemizden uzaklaştıralacaktır üyeliği iptal edilecektir Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçtim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Uzaklaştırılmıştır

Moderatör tarafında düzenlendi:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Küfür ediyor, konuya taşkınlık ediyor maalesef hâlâ uyarıyorsunuz. Yapmanız gereken benim nezdimde uzaklaştırılması hem bir cana hem bir konuşma üslup bozukluğu hem de taşkınlık her şey mevcut hay maşallah ve hâlâ daha ağız bozukluğuna devam ediyor. Olan ona değil benim konuma sorun oluyor. Engelleyip gitmiyor da yani gerçekten sadece uyarmak mı sorunu çözecek? neyse konuma ve çözümlere daha fazla zarar gelmemesi adına o şahısla ilgili daha fazla şey yazmayacağım. Sizden ricam bu arkadaşı bu konudan banlayabiliyorsanız banlayıp mesajlarını siler misiniz?
Yeni konu açın lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
@lili_ adlı kullanıcının kafeskuslari.com üyeliği yarın sabah kurucumuz Şehmus BAKIR tarafından engellenip silinecektir
Forumumuz hasta kuşlar için kurulmuştur
Kurallarımız vardır,rahatsız edici mesajlara kesinlikle izin verilmeyecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt