• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum üşüyor mu?

Limonbey33

Tutkulu
Akdeniz Bölgesinde yaşıyoruz, doğalgaz yok evde ve klima ile ısınma sağlıyoruz,kuşlarım benim yatak odamda ve her daim klima açık olmuyor,kuşların ayakları bazen baya soğuk geliyor bana,usuduklerinin gostergesi mıdır?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Alışma şekline bağlı aslında. Sürekli bulundukları odada ısıtma yoksa o duruma alışık olduklarından sıkıntı olmaz. Adanaydıız sanırım. Ben şahsen Adana'da otursam soba klima doğalgaz kullanmam gibi geliyor. Birkez kışın bulunmuştum. Bakın burada balkonda üretim yapan arkadaşlar bile var. Üşüsese onlar üşür..

Limonbey33

Tutkulu
Alışma şekline bağlı aslında. Sürekli bulundukları odada ısıtma yoksa o duruma alışık olduklarından sıkıntı olmaz. Adanaydıız sanırım. Ben şahsen Adana'da otursam soba klima doğalgaz kullanmam gibi geliyor. Birkez kışın bulunmuştum. Bakın burada balkonda üretim yapan arkadaşlar bile var. Üşüsese onlar üşür..
Yani odanın ısısında ani ısı kaybı ve yükselişi yok,diğer bicok bölgeye göre burası tabi daha ılıman,yani belki evin yalitimiyla da alakalı birşey evin ısısı,yeni bina olmadığı için daha soğuk oluyor sanki

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Çok soğuk ve sürekli hava değişimine mahruz kalmadıkları sürece bi sıkıntı olmaz

fixhel

Aktif Üye
Bir uretimhane var da kışın hic yakmiyorlar. Orada uşurler mi veya dediginiz gibi alismislar midir?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Oradan kus almistim da merak ettim usuyorlar mi diye. Ozur dilerim konu acilacak kadar buyuk bir soru degil diye acmadm
Merhaba konu eski ama sizde sevdiğimiz bir arkadaşımızsınız☺özre gerek yok☺👍💓ben örtüyorum akşamları tedbir almak faydalı. Evim merkezi sistem
Olur ya elektrik gider gazı keserler tedbir alıp örtüyorum. Ben üşürsem kuşlar da üşür☺👍💓
Üretimhanelerde nasıl alışıyorlarsa öyle devam ediyorlar. Orada doğup yaşadıkları için ısı ve şartlar onlara uyumlular. Çok da soğuk olmuyordur. Ve bizim baktığımız gibi de bakıyorlardır. Topluca ilaç, topluca vitamin vs vs Sonuçta üretimhane☺👍💓