• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum üşütmüş olabilir mi

212121sb

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Nefes alırken tık tık tık diye ses gelmesi
Hastalık Belirti Tarihi
8 Kas 2025
2 gün oldu eve getireli yeni aldım dün hapşırır gibi ses çıkardığını fark ettim arada sanki nefes alırken tık tık tık ses geliyor ama sürekli değil genelde geceleri geliyor ses bide öyle elimde dururken nefes alırken kuyruğu aşağı yukarı oynuyor çok çok hafif 3 aylık daha yavru erkek ne yapmam lazım kuşa bakan veteriner bulamadım ama halsiz değil yem yiyor dal darı yiyor uçtu öttüEkli dosyayı görüntüle 96406

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, kuşunuzun tünekte yandan kuyruk gözükecek şekilde videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Üst solunum yolunda enfeksiyon var, kanatlı uzmanına götürüp ilaç doksisiklin etken maddeli ilaç alabilirsiniz ☺ Şimdilik evde yarım çay kaşığı kekiği demleyin, ılıyınca suluğa koyun içsin 🌸🙏

212121sb

Yeni Üye
Kuşa bakan veteriner çevremiz de yok ilacı götürmeden alabilir miyim peki reçete ile mi alınıyor yoksa 🥺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Şöyle yapalım, mamaist.comdan neftor alın bir hafta boyunca yarım suluk suya bir damla şeklinde kullanın eğer geçmez ise veterinerlerden doksisiklin etken maddeli ilaç alabilirsiniz ☺

Üst Alt