• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum üşürmü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Semihatlgn123

Aktif Üye
Öyleyse ufo doğrudan temas etmemeli veya en az 5 metre uzak olmalı çünkü doğrudan temas ederse belki rahatsız olabilir yada üstünü örtünüz öyle temas etse yani üstündeki örtüye temas ederse sorun olacağını sanmam hocalarımız daha iyi bilir onların da yorumunu alalım 🙏🏻
arada mesafe var ama sabah saat 11 de salona getiriyorum UFO salonda gece 12 de odaya götürüyorum UFO yine sabaha kadar açık pencere soğuk değil bu arada tek bazen 1 saate bir kapı açılıyor oda birisi evimize gelir yada gider yoksa pencere sıcak

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
arada mesafe var ama sabah saat 11 de salona getiriyorum UFO salonda gece 12 de odaya götürüyorum UFO yine sabaha kadar açık pencere soğuk değil bu arada tek bazen 1 saate bir kapı açılıyor oda birisi evimize gelir yada gider yoksa pencere sıcak
Kusura bakmayın neden 1 saatte kapı açılıyor orası neresi? Ve sadece o gördüğümüz yer mi var? Soğuk olup olmadığını bence:
Pencerenin kenarında sabaha kadar uyuyun anlarsınız🤷madem soğuk değil neden UFO yanıyor🤷sanırım dalga geçiyorsunuz bizimle
Lütfen yönetici arkadaşlarım kilitleyin konuyu😡

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Kusura bakmayın neden 1 saatte kapı açılıyor orası neresi? Ve sadece o gördüğümüz yer mi var? Soğuk olup olmadığını bence:
Pencerenin kenarında sabaha kadar uyuyun anlarsınız🤷madem soğuk değil neden UFO yanıyor🤷sanırım dalga geçiyorsunuz bizimle
Anlamsız bir diretme söz konusu ama nedenini anlayamadım. Devam ederse kilitleriz

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hocam lütfen sakinliğimizi koruyalım , arkadaşımız başka yere koyamayacağını belirttiğine göre 2 çözüm yolu var 1. Kafes üstünü battaniye ile 3 tarafını sarmak 2. Sahiplendirmek , bende maalesef depremden sonra müstakil diye başka bir evde kalmak zorundaydık kapısı ve penceresi tıpkı böyleydi kış günü olduğundan kapı açıldığında 2 saniye de olsa içerisi buz kesiyordu ve kapı inanılmaz soğuktu mecburen hepimiz kaldığımız için kuşları kapının 1,5 metre yanına koymam gerekti ama kesinlikle yer yoktu mecburdum ,üstlerini iyice 3 tarafını da sardım ve sayıca fazla olduklarından içi soğuk olmadı neyseki hasta olmadılar , yani bu arkadaşımız da kafesin 3 tarafını iyice sardığında çözüm olur diye düşünüyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hocam lütfen sakinliğimizi koruyalım , arkadaşımız başka yere koyamayacağını belirttiğine göre 2 çözüm yolu var 1. Kafes üstünü battaniye ile 3 tarafını sarmak 2. Sahiplendirmek , bende maalesef depremden sonra müstakil diye başka bir evde kalmak zorundaydık kapısı ve penceresi tıpkı böyleydi kış günü olduğundan kapı açıldığında 2 saniye de olsa içerisi buz kesiyordu ve kapı inanılmaz soğuktu mecburen hepimiz kaldığımız için kuşları kapının 1,5 metre yanına koymam gerekti ama kesinlikle yer yoktu mecburdum ,üstlerini iyice 3 tarafını da sardım ve sayıca fazla olduklarından içi soğuk olmadı neyseki hasta olmadılar , yani bu arkadaşımız da kafesin 3 tarafını iyice sardığında çözüm olur diye düşünüyorum
Sarsa keşke

Semihatlgn123

Aktif Üye
Sizin yapacağınız yoruma ben bu sitenin kalitesi bu dur sizin gibi şerefsizlere anca gülünür

nymeria

Eski Forumcu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Sizin yapacağınız yoruma ben bu sitenin kalitesi bu dur sizin gibi şerefsizlere anca gülünür
Bu nasıl bir üslup kendinize gelin. Kuşun iyiliği için söylüyorlar, kimsenin sizinle bir derdi yok. İnsanlar zaman ayırıp cevap yazıyor ama cevap beğendiremiyorlar.
Madem bildiğinizi yapacaksınız sormayın. Allah da o kuşun yardımcısı olsun.
Hocam ilgilenir misiniz? @Mustafa89

Semihatlgn123

Aktif Üye
Kuş ile bildiğini bi bok yok kuşu karda kışta dışarda besleyeni biliyorum

Semihatlgn123

Aktif Üye
Hesabımı kapatıyorsunuz şikayetimi ediyorsunuz ne yaparsanız yapın ama bilinki hiçbiriniz bi bok bilmiyorsunuz

Doğacı

Eski Forumcu
Havalar aşırı soğuk zaten meteoroloji uyarı verdi.Eğer soğuk havaya maruz kalırlarsa çok değil hasta olup ölür kuşlar ne yazık ki.
Siz kuşların olduğu yerde yatar mıydınız kapı açılacak soğuk gelecek?
Lütfen,kuş aldıysanız uygun şartlarda besleyin,besleyemem ya da imkan yok derseniz verin birisine o koyacak yer bulur

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...