• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum üşürmü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Semihatlgn123

Aktif Üye
Fotoğrafta gördünüz gibi kuşumun kafesi pencerede ve kapıda hemen pencerenin yanında kapıyı açtığımızda çok soğuk bir hava geliyor direk kuşa gidiyor ama kapıyı açık filan bırakmıyoruz anca biri gelip gider sizce kuşa bir zararı varmı

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Üşür hava akımı olmayan pencere kapı yanı olmayan içerisinin ısısının değişmediği bir nokta bulun

Semihatlgn123

Aktif Üye
Kafesin kapıya bakan tarafına bir şeffaf bir parça koymayı düşünüyorum hem görebilecek hemde hava geçirmeyecek

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bende bir yorum yapayım arkadaşlarımın hepsine katılıyorum. Kesinlikle üşür. Daha muhafazalı bir yer olsun. Pencere ,cam kenarı olmasın duvar olan hava akımı olmayan yere konumlandırın. 🙏🏻

Semihatlgn123

Aktif Üye
Tamam dır zaten şuan bile sabahtan akşama kadar UFO var 1 haftaya odun sobası koyacağız soba hep yanacak yani soğuk olması imkansız tek kapı açılınca soğuk hava geliyor öbür türlü içerisi çok sıcak UFO hep takılı

nymeria

Eski Forumcu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Odanın iç taraflarında herhangi bir sehpanız yok mu? Onun üzerinde falan dursun. Kimse girip çıkmasa bile camlardan soğuk gelir.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba streç soğugu çeker
Kilim sarın cama bakan kısım ve iki yana.
Battaniyede olur camdan soğuk gelmez 2 kat eski bir battaniye 3 tarafına, yada kalın pike.
Streçi sipariş verdiyseniz üzerine kalın bişey örtün lütfen. Masa sandalye üzerine taşıyın. Geceleri çok soğuk günahtır..
Şikayet de edemez üşüyorum diyemez😔hasta olur😔inanın masrafı daha çok olur o zaman 😔

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Evde battaniye olmadan uzanıp film izlediğin yere alabilirsin kuşların kafesini 😊Hala öyle bir yer yok diyorsanız yazık telef etmeyin bu hayvancağızları sahiplendirelim👍🙏

Semihatlgn123

Aktif Üye
Geceleri odaya götürüyorum odada pencereye yakın değil ve sabaha kadar UFO takılı bide kuşum 3 senedir pencerede besliyorum hiçbirsorun olmadı şeffa branda alıp kafesine takacam

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Geceleri odaya götürüyorum odada pencereye yakın değil ve sabaha kadar UFO takılı bide kuşum 3 senedir pencerede besliyorum hiçbirsorun olmadı şeffa branda alıp kafesine takacam
Öyleyse ufo doğrudan temas etmemeli veya en az 5 metre uzak olmalı çünkü doğrudan temas ederse belki rahatsız olabilir yada üstünü örtünüz öyle temas etse yani üstündeki örtüye temas ederse sorun olacağını sanmam hocalarımız daha iyi bilir onların da yorumunu alalım 🙏🏻

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
3 senedir pencerede besliyorsanız şimdi sormaktaki amacınız nedir acaba?

Arkadaşlar gerekeni söylemiş. Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama koskoca evde onları koyacak hiç mi bir yer yokta pencereyi reva gördünüz.

Ben duvara asılan kafesleride önermiyorum. Allah korusun düşse telef olur kuş. Şimdiye kadar düşmediği ya da bir şey olmaması bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez.
Her şeyi geçtim bunlar bir can,eşya ya da oyuncak değil. Ve biz sahipleniyorsak onlara elimizden gelen en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Vebalini kimse istemez diye düşünüyorum.😊

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Üşür net olarak. O kapıyı hic acmasaniz da oranin sogugu yeter pimapen olsaydi bile olmazdi. Baska bir yere koyun bir de ek olarak kac kişinin yazmasi lazım? Bircok arkadasimiz cevap yazmis hep de ayni cevaplar ama bir kişiden ozellikle cevap bekliyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...