• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Uçarken Duvara Çarptı Göğsü Kanadı

mortsvivants

Paylaşımcı
Her sorunun altına böyle yazma bence sorunun sahibini üzüyorsun sadece. Kuşa da bu kadar takıntılı olma bir şeyi ne kadar çok düşünürsen başına gelir.
Her sorunun altına yazmıyorum ki, fazla mı takip ediyorsun beni :)
Sahibini üzecek bir şey de söylememiştim açıkçası aksine gerçekten çok üzüldüm çünkü daha yeni dostunu kaybetmişti bu arkadaşımız.
Ayrıca takıntılı da değilim ki sadece kuşumu önemsiyorum, buradan yapmamam gereken çok fazla da şey öğrendim 🙂👍🏻

Erenb51

Aktif Üye
Her sorunun altına yazmıyorum ki, fazla mı takip ediyorsun beni :)
Sahibini üzecek bir şey de söylememiştim açıkçası aksine gerçekten çok üzüldüm çünkü daha yeni dostunu kaybetmişti bu arkadaşımız.
Ayrıca takıntılı da değilim ki sadece kuşumu önemsiyorum, buradan yapmamam gereken çok fazla da şey öğrendim 🙂👍🏻
Seni niye takip edeyim🤣 Benim sorumda da aynısını yapmıştın ben kuşun canıyla cebelleşirken bu şekilde yorumlar yazman can sıkıcı👍 Ve yorumlarından takıntılı duruyorsun gerçekte nasılsın bilemem ben soruları ve BİLGİLİ kişilerin cevaplarını okuyorum ve cevaplarını görüyorum😂

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Lütfen tartışmayın gençler, kötü bir şey dememiş mortsvivants arkadaşımız. Her insanın tepkisi farklı olabilir 🙏

mortsvivants

Paylaşımcı
Seni niye takip edeyim🤣 Benim sorumda da aynısını yapmıştın ben kuşun canıyla cebelleşirken bu şekilde yorumlar yazman can sıkıcı👍 Ve yorumlarından takıntılı duruyorsun gerçekte nasılsın bilemem ben soruları ve BİLGİLİ kişilerin cevaplarını okuyorum ve cevaplarını görüyorum😂
Yerimi bilerek gayet kibarca cevap vermiştim fakat dalga geçerek dönüş yapmışsın. Anlayacağın dilde anlatayım o zaman. Tanımadığın kişi hakkında sadece yazdıklarından ötürü "takıntılı duruyorsun" demen ne kadar doğru? Haddini bil önce. Kuşumu önemsiyorum çünkü önceki kuşlarım gibi bilgisizliğim yüzünden ölmesini istemiyorum. Ha takıntılıysam da bu seni hiç bağlamaz. Sınırınızı bilin. Eğer arkadaşımızı üzecek bir yorum yaparsam zaten moderatörlerimiz gereken uyarıyı yapar, bu sana düşmez. Ben sadece empati yaptım.

Sana yazdığım yorumu gördüm, bir sorun da görmedim. Rahatsız olduysan engellersin ya da moderatörlerimize söylersin onlar da beni uyarır. Bir daha benimle böyle boş sebeplerden muhatap olma.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Her sorunun altına böyle yazma bence sorunun sahibini üzüyorsun sadece. Kuşa da bu kadar takıntılı olma bir şeyi ne kadar çok düşünürsen başına gelir.
[/QUOTE]
@Erenb51 üslubuna dikkat et, "" Takıntı "" kısmını gözden kaçırmışım, herkes istediği yorumu yazar, buna sen karar veremezsin, sen nasıl yazıyorsan @mortsvivants da yazacak!!!!!
İlk ve son kez seni uyarıyorum
Onur kırıcı, küçük düşürücü kelimeler yasaktır😡

Konuyu uzatmadan özür dilemeni istiyorum, ilk sen başlattın, bekliyorum hemen

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
@Erenb51 üslubuna dikkat et, "" Takıntı "" kısmını gözden kaçırmışım, herkes istediği yorumu yazar, buna sen karar veremezsin, sen nasıl yazıyorsan @mortsvivants da yazacak!!!!!
İlk ve son kez seni uyarıyorum
Onur kırıcı, küçük düşürücü kelimeler yasaktır😡

Konuyu uzatmadan özür dilemeni istiyorum, ilk sen başlattın, bekliyorum hemen

Üst Alt