• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Uçarken Duvara Çarptı Göğsü Kanadı

aykutucar

Aktif Üye
Kuşum uçarken duvara çarptı ve göğsünün üstüne hafif şekilde düştü ama göğüs kısmında kanama oldu. Yaranın etrafındaki tüyü açıp kontrol ettim kanama aktif değil kan kurumus. Göğüs kemiğinde elle yaptığım kontrolde kırık yok gibi. Elimde sevdim korkusu biraz gecti. Denge problemi yok. Endişelenecek durum varmı? Yapılması gereken neler ? Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kuşum uçarken duvara çarptı ve göğsünün üstüne hafif şekilde düştü ama göğüs kısmında kanama oldu. Yaranın etrafındaki tüyü açıp kontrol ettim kanama aktif değil kan kurumus. Göğüs kemiğinde elle yaptığım kontrolde kırık yok gibi. Elimde sevdim korkusu biraz gecti. Denge problemi yok. Endişelenecek durum varmı? Yapılması gereken neler ? Teşekkür ederim.
ACİL nöbetçi eczaneden Rif ampul alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün, nereye çarptı, deri patlamış😔

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hocam aldım şimdi bir kez mi uygulama yapacam bunu. Kulak copune şurup yaraya surecem doğru demi. Saklayacak miyim kullandıktan sonra yoksa atayimmi
Ağzını bantlayın dursun atmayın
Gece uymadan önce de sürün, sabah erkenden, akşam
Emeğine yüreğine sağlık kardeşim 😊🤲

Üst Alt