• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy Dönemi Kuşum uçamıyor

glnz0770

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Kuşum uçamıyor
Hastalık Belirti Tarihi
8 Nis 2026
Kullanılan İlaç
Entrobac, gerwit, btamin
Merhaba iyi akşamlar , 5 aylık muhabbet kuşum 2 haftadır düzgün uçamıyor . Normalde problem yoktu, kanadındaki bir tüy düşmüş. Çıkan tüy geri gelir mi ? Kuşum yamuk bir şekilde uçuyor. Dış parazit (vilmectin) yaptım. Düzenli şekilde entrobac, gerwit, BtAmin kullanıyorum.

Ekli dosyalar

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Merhaba iyi akşamlar , 5 aylık muhabbet kuşum 2 haftadır düzgün uçamıyor . Normalde problem yoktu, kanadındaki bir tüy düşmüş. Çıkan tüy geri gelir mi ? Kuşum yamuk bir şekilde uçuyor. Dış parazit (vilmectin) yaptım. Düzenli şekilde entrobac, gerwit, BtAmin kullanıyorum.
Merhaba bazen ucum tüylerini de yenisi için döküyorlar yenisi geliyor evet aynısını bende yaşamıştım bu süre de b forte takviyesi yapmayı unutmayın 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba uçuş tüyü düşmüş yakında diğer kanatta düşebilir
Haftada 2 defa btAmin forte takviyesi yapın

Üst Alt