• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum uçamiyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar tekrar merhaba , bugün 4 veteriner gezdim en sonunda kuşlardan anlayan birini buldum kontrol etti kırık yok hasar var 15 20 güne toparlar dedi ağrısı var gibi duruyor dedi ağrı kesici vermedi bepantol sürebilirsiniz dedi b vitamini verdi şu an durumu hiç iyi görünmüyor umarım toparlar
Geçmiş olsun Bepanthol falan sürmeyin tüylü yere krem sürülmez kuşa yapacağınız en iyi şey takviye Beslemek ve ucurmayin bir süre kafesinde kalsın dinlensin mümkünse ben kısa bir video görebilirmiyim 👍

nrsnlkr

Yeni Üye
Geçmiş olsun Bepanthol falan sürmeyin tüylü yere krem sürülmez kuşa yapacağınız en iyi şey takviye Beslemek ve ucurmayin bir süre kafesinde kalsın dinlensin mümkünse ben kısa bir video görebilirmiyim 👍
Teşekkür ederim, son halini fotoğrafını çektim kantaron yağı sürmüştuk veteriner yakınimiz sürebilirsiniz demişti sonra bitlenmesin diye hafifçe sildik o yüzden ıslak duruyor , hareket ettiğinde videosunu çekeceğim çünkü şimdi ayağı da incindigi için gagasıyla destek almadan ayakta duramiyor 🥺o yüzden hareket ettirmek istemedim

Mert G.

Paylaşımcı
Teşekkür ederim, son halini fotoğrafını çektim kantaron yağı sürmüştuk veteriner yakınimiz sürebilirsiniz demişti sonra bitlenmesin diye hafifçe sildik o yüzden ıslak duruyor , hareket ettiğinde videosunu çekeceğim çünkü şimdi ayağı da incindigi için gagasıyla destek almadan ayakta duramiyor 🥺o yüzden hareket ettirmek istemedim
Bence bir rontgen.cekilse iyi olcagini düşünüyorum sonuclarini burdan paylasirmisiniz

Bahar Y.

Müdavim
Başınız sağ olsun çok üzüldüm... Elinizden geleni yaptınız

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Başınız sagolsun 😔

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun 😔🙏🏻