• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Uçamıyor. Sürekli Kabarık Ve Titriyor

Yigit5234

Yeni Üye
15 günlüğüne köye gittim, kardeşim kuşu hiç kafestem çıkarıp uçurmadığını söyledi. Temizlediğimde tül, tüy doluydu. Kuşum çok az uçabiliyor hemen yoruluyor. Ve nezaman görsem kabarık ve titriyor. Solunum sorunumu var acaba. Kuşçudam avi astım alıp suyuna katmıştımda pekbi etkisi yok gibi. Direkt ağzınamı damlatmak lazım? Önceden öyle yapıyoduk düzelmiş gibiydi VID_20220906_010840.mp4 videosu

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
kuşun güncel dışkısını ve yakından kuşun resmini çekip paylaşır mısınız ? Yem yeme durumu nedir ? İştahı ile ilgili bir problem var mı ?

Yigit5234

Yeni Üye
kuşun güncel dışkısını ve yakından kuşun resmini çekip paylaşır mısınız ? Yem yeme durumu nedir ? İştahı ile ilgili bir problem var mı ?
Kuş Oynuyor eşiyle, bazen benle ama Sonrası hemen Kabarıyor. Yaklaşık 5 yaşında.
Ballı kraker filan dayanmıyor yani Bende hergün yediğimden haşlanmış yada tavada yumurta Filan ekstra şeyler veriyorum yiyor
Ve evimde Kedide besliyorum bi etkisi olmuş olabilirmi acaba

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Etkilerini soyliyim size her gün yumurta ve tavada 😕 ayrıca ballı kraker 😕 yumurta kuşlar için çok faydalı lakin haşlanmış olacak yağsız tuzsuz ve haftada bir. Diğeri de verdiğiniz ekstra şeyler.

Son düzenleme: