• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum tüylerinin altından sarı yara kabuğuna benzer bir şey çıkardı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

permanent

Paylaşımcı
Bunlar kuş bakıyor Animed veteriner kliniğinde Semih bey bakıyormuş görüşün isterseniz
Animed ile konuştum demet hanım baksın bi yarın dediler Semih demediler. Bir kişi ile daha görüştüm veterinerlik fakültesine götür bi baksınlar dedi normalde götürmüştüm fakat profesör bile pek anlamıyordu ama mesai saatleri içinde başka kişiler oluyormuş sanırım. Orası olmazsa bana gel gümüş içeren sprey var dedi temizleyici miymiş neymiş tam anlamadım ondan kullanabiliriz dedi. Gümüş içeren sprey yardımcı olur mu? Yoksa animed antibiyotik dedi. Nuhun gemisini de arayım sorayım bi.

permanent

Paylaşımcı
@Demet bükay Nuh’un gemisi ile de konuştum bu kişi bilgi sanırım açıkladım durumu. Yara için krem var dedi dokuyu iyileştirmeyi hızlandırmak için bir karışım mı tam hatırlamıyorum ama krem varmış getirin bakalım öyle karar verebiliriz dedi rif için de bir şeyler söyledi ama tam aklımda kalmadı. Antibiyotik de yazmayı düşünüyor ve kaşımaması için boyunluk da söyledi nuhun gemisi daha iyi sanırım sizce?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gümüş nitrattan bahsediyorsunuz sanırım eski bir uygulama genelde bumblefoot olanlarda kullanılıyor ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bilmiyorum ki gümüş içeriyor dedi 350 TLymiş fiyatı sanırım. İşe yarar mı? Yoksa diğer veterinere mi gitmeliyim krem söyleyen
Bence mutlaka analiz yapan bir hekime gidin, canlı görmesi daha iyi olur ☺

permanent

Paylaşımcı
Bence mutlaka analiz yapan bir hekime gidin, canlı görmesi daha iyi olur ☺
Hangisi iyi bilsem ona gideceğim ama bu durumlardan veteriner yüzünden kaybettim kuşumu daha mayıs ayında bilmemelerine rağmen birsuru para almışlardı. Nuhun gemisi daha iyi sanırım bilgili birine benziyor şuana kadar aradıklarımda

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hangisi iyi bilsem ona gideceğim ama bu durumlardan veteriner yüzünden kaybettim kuşumu daha mayıs ayında bilmemelerine rağmen birsuru para almışlardı. Nuhun gemisi daha iyi sanırım bilgili birine benziyor şuana kadar aradıklarımda
İçinize sinen hangisi ise ona götürün maalesef ki kanatlı uzmanı iyi bir hekim bulmak çok zor 😔

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Maalesef öyle umarım bu sefer çözüm olur nuhun gemisine götüreceğim
Götürün kuşta akar parazitten kaynaklı diyen hekimin tedavisini kabul edin
Gümüş nitrat, küçük kanamaları durdurmak için kullanılan (koterizasyon amaçlı) bir maddedir ve veteriner hekimler kremlerde formları bulunmaktadır.
Fakat temas ederse toksik madde zehirler boyunluk olmalıdır

permanent

Paylaşımcı
Götürün kuşta akar parazitten kaynaklı diyen hekimin tedavisini kabul edin
Gümüş nitrat, küçük kanamaları durdurmak için kullanılan (koterizasyon amaçlı) bir maddedir ve veteriner hekimler kremlerde formları bulunmaktadır.
Fakat temas ederse toksik madde zehirler boyunluk olmalıdır
Gümüş diyen hekim boyunluktan bahsetmedi ama diğer konustuğum hekim bahsetti. Ikiside parazite bir şey söylemedi. Ama boyunluktan bahseden hekim bilgili gibiydi.

Üst Alt