• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum tüylerini yoluyor neden olabilir ?

ÇiğdemKutsar

Yeni Üye
Herkese selamlar dış parazit damlalarını uyguladım her iki cennetime de. Duş almalarında sorun olur mu ? Özellik erkek olan cennetimde tüy yolmaları olmuştu. Görsellerini iletmiştim bu durumdayken duş alması sorun olur mu ?

ÇiğdemKutsar

Yeni Üye
Herkese tekrar merhabalar ,
Her iki kuşumada vilmectin uygulaması yaptım. Dış parazit damlasından sonra ne kadar süre sonra duş aldırmalıyım?
Ayrıca tüylerini yolmayı bıraktı acaba bu bir tüy dökme dönemi miydi yoksa psikolojik miydi çözemedim. Ayrıca tüy dökümü olan kuşumun görsellerini eklemiştim acaba bir sorun gözüküyor mu ?

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Herkese selamlar dış parazit damlalarını uyguladım her iki cennetime de. Duş almalarında sorun olur mu ? Özellik erkek olan cennetimde tüy yolmaları olmuştu. Görsellerini iletmiştim bu durumdayken duş alması sorun olur mu ?
Merhaba Geçmiş Olsun. 3 4 Gün duş Almasın.

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Tekrardan merhaba, vilmectin uygulaması yapıldıktan sonra 4 gün kadar banyo yapmamalı 🙏🏾 benim gördüğüm kadarıyla deri içinde akar yok gibi ama ben @Demet bükay Hanım'ın da fotoğrafları bir incelemesini dilerim🙏🏾

ÇiğdemKutsar

Yeni Üye
Parazit olsada deriyi koruyacaktır, dış parazit damlası 😊🤲
Bol bol sevin stresi atsın üzerinden 🥰 tüyler gelmeye başlayacaktır
Evet en azından tedbirimizi aldık içim rahat 🙂 Sürekli konuşuyorum,kafesten çıkarıyorum, öpüyorum normalde bu taşınma sürecinde biraz uzak kaldık. 3 hafta öncede bir dişi cennet papağanı daha sahiplendik aralarında yaş farkıda var sanırım biraz strese girdi çifleşme gerçekleşmedi diye 🤔