• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum tüylerini yolmuş her yer kan veteriner doğru bir müdahale mi yaptı?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhabalar yıkadım havlu ile iyice kurudu kuruyor ama şuan biraz halsiz kendisini kaşımaktan yemek bile yiyemedi mama ne yapabilirim enerji verici ne verebilirim.
Boyunluk mutlaka kalsın lütfen 🤲yulaf, darı, çekirdek, muz, elma, Nijer tohumu vee RİF ENFEKSİYON KAPMAMASI GEREKİYOR
Entrobac
Gervit-w
BtAmin forte
Geçmiş olsun

Tuğçeallay

Yeni Üye
Boyunluk mutlaka kalsın lütfen 🤲yulaf, darı, çekirdek, muz, elma, Nijer tohumu vee RİF ENFEKSİYON KAPMAMASI GEREKİYOR
Entrobac
Gervit-w
BtAmin forte
Geçmiş olsun

Merhabalar yıkadım boyunluğu onu çıkarmaya çalışmaktan yemek yemediği için yıkama sonrası çıkardım ve yolma hareketi gözlemlemedim. Bu nedenle sık sık yanına gidiyorum 2 günlük bir süredir yolma hareketinde bulunmuyor sadece kalan kan lekeleri nedeni ile tüylerini düzeltiyor ve bu durumdan çok mutsuz. Tek sorunum 1 günde kilo verdi yavrum. Ona kilo aldırmam gerekiyor vücudu eski etli butlu haline nazaran çok zayıf. Maşallah tosun derlerdi eskiden şimdi ayakları dahi küçüldü. Ne yapsam sağlıklı kilo alır eskiden sabah öğle akşam yem yerdi şimdi yem yemeği azalttı. Bir mama takviyesi yapmak en azından azıcık vermek istiyorum. Ne yapmalıyım

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba çok geçmiş olsun.
Dış parazit ense damlası yapmayı da ihmal etmeyin.
Aspur ve daldarı kilo almasını sağlar kuşunuzun.

Tuğçeallay

Yeni Üye
Aspur ve daldarıyı nerden alacağımı bilmiyorum ama bakayım. Aspur da bir tarz yem öyle değil mi