• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy Dönemi Kuşum tuyden çıkmış mi

Furkan82828282

Müdavim
Tam ortaya tünek tak ablacığım, kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka olsun Calsiyum deposudur ihtiyacı oldukça yer
Dik dediğin nasıl abla yani yuvanın kapısından diğer karşıya mi tünellerin tersi yöndeyse eğer o tarafa takamıyorum yuvayi kaldırıyor üst taraftada çok yüksek tele yakin oluyor enine tünellere paralel ise olabilir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dik dediğin nasıl abla yani yuvanın kapısından diğer karşıya mi tünellerin tersi yöndeyse eğer o tarafa takamıyorum yuvayi kaldırıyor üst taraftada çok yüksek tele yakin oluyor enine tünellere paralel ise olabilir
Bu şekilde aşağıdakiler gibi takıp fotoğraf paylaşır mısın lütfen

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Abla ben her konumda etiket atarım bazen aynı anda 3 4 konu açılıyor altta kalıyor bazen 2 saat gibi bir sürede benim konum kayboluyor bende etiketliyorum ki kaybolsa bile en azından siz görün diye ayrıca bu para ve yavru mevzusunu 5 6 kez dememe Rağmen hala aynı şeyi söylüyorsunuz yani ne diyim siz beni böyle tanimissiniz ne yapayım ama ben hiçbir zaman para için ne bir canlının sağlığını riske atarım nede bir çıkar beklerim yani yapılan iyilikler anlatılmaz ama ben son 1 yıl içerisinde 8 10 tane terkedilmiş yavruyu süt ile gerek mama ile besledim hergun sokak kedileri beslerim benim kapımın önünde 15 20 tane kedi var yem ve sularını veririm gereken şeyleri yaparım yani sokak hayvanın dan ne çıkarım olabilir ben hayvanları sevdiğim için kuş besliyorum ailem eve kedi kopek tarzı hayvanlara karşı bende kuş besliyorum biliyorsunuz ki benim erkeğim tekti ben yanlız kalıyor okula gidince ilgilenemiyorum diye dışı aldım tekrar söylüyorum amacım para yavru değil
Ablacım üretim sadece para demek değil ki, ben de yavrumdan bana hatıra olsun diye üretim yaptım, biz seni böyle tanıyorsak sen bize böyle izlenim verdiğin için merhametlisin,hayvanları seviyorsun böyle de devam et ancak kedi yavrusuna normal süt verme zarar verirsin onu da diyeyim kendini uzun uzun anlatmana gerek yok biz bir şey diyorsak muhakkak iyiliğin içindir 🥰

Furkan82828282

Müdavim
Ablacım üretim sadece para demek değil ki, ben de yavrumdan bana hatıra olsun diye üretim yaptım, biz seni böyle tanıyorsak sen bize böyle izlenim verdiğin için merhametlisin,hayvanları seviyorsun böyle de devam et ancak kedi yavrusuna normal süt verme zarar verirsin onu da diyeyim kendini uzun uzun anlatmana gerek yok biz bir şey diyorsak muhakkak iyiliğin içindir 🥰
Abla tamam doğrudur ama bana kuşa zarar vermeye çalışıyor gibi konuşmanız zoruma gitti

Moderatör tarafında düzenlendi:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Abla tamam doğrudur ama bana kuşa zarar vermeye çalışıyor gibi konuşmanız zoruma gitti
Ablacım Allah aşkına ne zarar vermesi biz sadece sana sabır diyoruz bu kadar yani, üretim işi sabırdır bana da hep böyle dendi büyüklerin bir şey dediği zaman iyiliğine diyordur kötülüğüne değil yoksa sana kuşa zarar veriyorsun diyen yok.

Furkan82828282

Müdavim
Ablacım Allah aşkına ne zarar vermesi biz sadece sana sabır diyoruz bu kadar yani, üretim işi sabırdır bana da hep böyle dendi büyüklerin bir şey dediği zaman iyiliğine diyordur kötülüğüne değil yoksa sana kuşa zarar veriyorsun diyen yok.
Maşallah hemen yuva hazırlığına başladı işte ben bundan mutlu oluyorum içeri girip tekrar cikiyor taban malzemesini mi atıyor dışarıya anlayamadım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Maşallah hemen yuva hazırlığına başladı işte ben bundan mutlu oluyorum içeri girip tekrar cikiyor taban malzemesini mi atıyor dışarıya anlayamadım
Yuva yapıyor, muhtemelen oraya yuva hazırlığı yapıyor kendi haline bırak o halleder ablacım ve evet kemirerek yaptiği için muhtemel

Furkan82828282

Müdavim
Yuva yapıyor, muhtemelen oraya yuva hazırlığı yapıyor kendi haline bırak o halleder ablacım ve evet kemirerek yaptiği için muhtemel
Tamam abla zaten dokunuyorum
Kafes düzeni böyle yuva ağzı tünegi Demet abla böyle yap dedi ama yuvaya uzak kalıyor yuva hazırlığı yaparken yuvanın önündeki tellere tutunuyor

Üst Alt