• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşum tünekte ayağını garip tutuyor.

teks_winrer

Aktif Üye
Nasıl tarif edeceğim bilmiyorum muhtemelen bir problemi yok ama arka kısa parmağını öne doğru bükerek tünüyor. Fotoğrafını çekemediğim için gösteremiyorum da. Çizerek şu şekilde tarif edeyim: 1753898964518.png
Daha önceden böyle miydi bilmiyorum ama elime aldığımda vs. parmağımı kavrayabiliyor sanki ama kafese tutunurken vs. o parmak hep kapalı. Pazartesi günü veteriner hekimine danışacağım zaten ama sizlere de sormak istedim.

Sati

Tutkulu
Merhaba,
Benim kuş da da mevcut sizin durum, kavramıyor yan duruyor değil mi, ben doğuştan olduğunu düşünüyorum
Bir sorun da yaşamıyor o sebeple önemsemedim.

teks_winrer

Aktif Üye
Merhaba,
Benim kuş da da mevcut sizin durum, kavramıyor yan duruyor değil mi, ben doğuştan olduğunu düşünüyorum
Bir sorun da yaşamıyor o sebeple önemsemedim.
Anlıyorum, ben bacağı kırıldıktan sonra mı böyle oldu acaba diye düşündüm ama dediğiniz gibi olabilir. Problem yaratmadığı için önemsemeyeceğim şimdilik. Ayrıca evet kavramayıp yan tutuyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Anlıyorum, ben bacağı kırıldıktan sonra mı böyle oldu acaba diye düşündüm ama dediğiniz gibi olabilir. Problem yaratmadığı için önemsemeyeceğim şimdilik. Ayrıca evet kavramayıp yan tutuyor.
Merhaba
Parmak önde o kelepçe ile düzelir
Patel parmak

Ekli dosyalar

Sati

Tutkulu
Merhaba
Parmak önde o kelepçe ile düzelir
Patel parmak
Yetişkin kuşta işe yarar mı hocam ?
Benimkinin umrunda olduğunu sanmıyorum :) ama baba olan kuş olduğu için yavrularında görürsem kullanayım onlarda düzeltir herhalde gelişme çağı olduğu için.

Sati

Tutkulu
Birde bu ürün arka parmak için sanırım bendeki kuşun ön parmağı yan duruyor arka kavramada sorun yok.
Resim alır atarım müsait bi zaman da

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yetişkin kuşta işe yarar mı hocam ?
Benimkinin umrunda olduğunu sanmıyorum :) ama baba olan kuş olduğu için yavrularında görürsem kullanayım onlarda düzeltir herhalde gelişme çağı olduğu için.
Yetişkinlerde de işe yarıyor, parmak kökünde kıkırdağın gelişimini sağlıyor, Yavrularda %100 sonuç aldım çok başarılı yetişkin de 1 kuşuma uyguladım 1 ay kadar, düzeldi. Yavrularda 10-15 günde düzelme oluyor🤲😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Birde bu ürün arka parmak için sanırım bendeki kuşun ön parmağı yan duruyor arka kavramada sorun yok.
Resim alır atarım müsait bi zaman da
Ön parmakta eklemde sorun vardır, kelepçe kaldırır düz basmasını sağlar fayda edebilir
2 parmak sorunlu bir kuşumda önce arka parmağı sonra ön parmağı tedavi ettim, Rabbim in izniyle sonuç iyi oldu 😊🤲

Üst Alt