• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum tuhaf davranıyor

Zeyo_

Yeni Üye
Merhabalar, son birkaç hafta sonunda fark ettim ki kuşum tuhaf davranmaya başladı. Öncelikle, ben okuldan dolayı genellikle 07:20-07:30 gibi uyanırım. Hafta sonları içinse alarm kurmam. Ama kuşum son zamanlarda, her hafta sonu bu saatlerde çığlık atmaya başladı. Başlarda çok takmadım, ama çoğu kez bunu yapınca aklımda soru işaretleri oldu. Doğal bir alarma mı sahip oldum, yoksa farklı bir nedenleri olabilir mi 😅

erdemm

Yeni Üye
Merhabalar, son birkaç hafta sonunda fark ettim ki kuşum tuhaf davranmaya başladı. Öncelikle, ben okuldan dolayı genellikle 07:20-07:30 gibi uyanırım. Hafta sonları içinse alarm kurmam. Ama kuşum son zamanlarda, her hafta sonu bu saatlerde çığlık atmaya başladı. Başlarda çok takmadım, ama çoğu kez bunu yapınca aklımda soru işaretleri oldu. Doğal bir alarma mı sahip oldum, yoksa farklı bir nedenleri olabilir mi 😅
Gün doğumuna ötüyordur yada senin uyandigin zamanı öğrendiği için ötüyordur bence

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Evdeki düzene alışmış olabilir. Hep o saatlerde evde ses olmaya başladıysa ev içersinde kuşta o saatlerde ses çıkarmaya ve size uyandığını duyurmaya çalışıyordur. Alarm kurmaya gerek kalmamış 😄

Üst Alt