• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum tuhaf davranıyor yardım edin

edaasa28

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşum normal uçar oynarken bi anda sürekli kafasını sallamaya etrafında dönmeye başladı. Sonra ağzından tükürüğüyle baloncuk yaptı. 1 2 dakika sonra da etrafa salyalar akıtmaya başladı. Nolduğunu anlayamadım. Şuan kabarık bir şekilde duruyor ve tüylerini temizliyor. 2 aylık yavru erkek. Lütfen yardım edinnnn

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Arkadaşlar kuşum normal uçar oynarken bi anda sürekli kafasını sallamaya etrafında dönmeye başladı. Sonra ağzından tükürüğüyle baloncuk yaptı. 1 2 dakika sonra da etrafa salyalar akıtmaya başladı. Nolduğunu anlayamadım. Şuan kabarık bir şekilde duruyor ve tüylerini temizliyor. 2 aylık yavru erkek. Lütfen yardım edinnnn
Kuşun streamable.com dan videosunu atabilir misiniz

edaasa28

Yeni Üye
Kuşun streamable.com dan videosunu atabilir misiniz
Nasıl atılıyor bilmiyorum. Ama şuan kuşum çok normal her zamanki gibi canlı, kabarıklığı da gitti. Dışkısı da normal ishal veya kanlı durumu yok. Ama neden böyle bir şey yaptı anlayamadım

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Belki kendince oyun yapmıştır ve akabinde kur kusması olabilir ama sadece tahmin. Siz gozlemleyin hareketlerinde tekrar anormallik olursa yazarsiniz

edaasa28

Yeni Üye
kur kusmalarını araştırdım ama öyle bir şey değildi ve daha 2 aylık bilmiyorum :( teşekkür ederim yazarım tekrardan

Üst Alt