• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum titriyor ve gözleri kapalı

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba güncel dışkı fotoğrafı paylaşır mısınız?

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hava akımına maruz kaldı mı? Son zamanlarda yem dışında bir şey yedirdiniz mi? Varsa odadaki bitkilerden yemiş olabilir mi? Kullanıyorsanız vitaminlerin tarihi geçmiş olabilir mi?

Yprkarfggl

Aktif Üye
Bu saydıkları
Hava akımına maruz kaldı mı? Son zamanlarda yem dışında bir şey yedirdiniz mi? Varsa odadaki bitkilerden yemiş olabilir mi? Kullanıyorsanız vitaminlerin tarihi geçmiş olabilir mi?
Saydıklarınızın arasında en olabilecek şey hava akımına mağruz kalması. Ne yapabilirim sizce?

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu saydıkları

Saydıklarınızın arasında en olabilecek şey hava akımına mağruz kalması. Ne yapabilirim sizce?
MultiVitamin ve probiyotik temin edin. Yem yemesi ve iştahı nasıl? Yem yemiyorsa elle besleme aparatı ile beslenmesi lazım. Bağışıklığı düşmüş görünüyor

Yprkarfggl

Aktif Üye
Yem yemiyor su içmiyor şırıngayla sıvı yumurta sarısı verdim

dogukan.abanoz

Yeni Üye
Buradaki hocalarımız daha iyi bilirler ama ben sıcak su torbası koymanı öneririm kafesin üstüne.

Mert.

Eski Forumcu
Elle besleme yapalım ve su verelim kusa zehirlemisse sula atabilir Kanat titremesi ve kusma vs varmı bide kuşun kısa videosunu gorebilirmiyiz

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Streamable.com üzerinden video paylaşırsanız daha sağlıklı anlaşılır durumu.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Sıvı yumurta olmaz tok tutmaz iyice haşlanmış yumurta sarısı mısır unu ve suyu yoğurt kıvamına getirin siringayla besleme yapın. Ama kuşunuz iyi görünmüyor müdahale gerekebilir 😕

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşunuzun bu kadar durgun olması iyi değil. Hocalarımız nasıl beslenecegi konusunda bilgilendirme yapmış. Dediğim mama tarifini de uygulamanız lazım. Ama müdahale gerekiyor. 😕

Yprkarfggl

Aktif Üye
Kuşunuzun bu kadar durgun olması iyi değil. Hocalarımız nasıl beslenecegi konusunda bilgilendirme yapmış. Dediğim mama tarifini de uygulamanız lazım. Ama müdahale gerekiyor. 😕
Dediğiniz mamayı şimdi verdim multivitamin verdim elimden başka bir şey gelmiyor burada kuştan anlayan veterinere yok :( yardım ettiğiniz için teşekkür ederim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kuşun yüzü gözü görünmüyor net belli olmuyor ama çok durgun olması hiç hayra alamet değil eğer imkanınız varsa kanatlı uzmanina götürün kuşa acil müdahale gerekir

Mert.

Eski Forumcu
Bana zehirlenmiş gibi geldi bu kadar hareketsiz kalmasi normal değil yem su dışında birşey verdinizmi böyle olmadan once

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşunuzun son durumu nasıl 😕

Üst Alt