• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum tik gibi hareketler yapıyor

anydayykk

Yeni Üye
Satıcının birisi un ile karışım yapıp hileli ürün satıyor reklamını yapmamak için isim vermeyeyim ama Trendyolda güvenli olmayan satıcılar var dikkat etmek gerekiyor
Belki de o satıcıdan aldım ben de. Mamaist.com'u bilmiyorum ben bundan sonra oradan alışveriş yapacağım artık. Neyse geç olsun güç olmasın demişler iyi ki sormuşum buraya.

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Arkadaşlar gerekeni söylemiş bizde bu yüzden herkesi dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz, bu yüzden mamaist.com u tercih ediyoruz bazen insanlar bilmeyenler için değil sözlerim ama 3 5 lira ucuz için canların sağlığıyla oynayabiliyor iyi erken farketmişsiniz bununla geçmiş olsun diyelim @Şehmus BAKIR

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hemen geldiler şu an elimde B vitamini ve gerwit. Ben daha önceden başka yerden röhnfried'in probiyotiğini almıştım toz olarak. Orijinaldir sanırım ama karıştırınca suyun içinde çözülmüyor normal midir bu? Toz şeklinde ya öyle kalıyor suda. Üründe hiç topaklanma vesaire yok, kötü de kokmuyor kuş gibi kokuyor açıkçası. Bundan sonra mamaist.com'dan alışveriş yapacağım zaten de bu probiyotik de orijinaldir sanırım.

Ekli dosyayı görüntüle 74112

Bakın, böyle görünüyor. Bir de aynı haftada probiyotik ve b vitamini versem ağır gelmez değil mi? Yarın b vitamini vereceğim hemen.
Çünkü bu besleme maması😩malesef ortalıkta çok sahtelikler var 😬iki kuruşa tenezzül edip hayvanların sağlığı ve insanların gururuyla oynuyorlar 😞

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çünkü bu besleme maması😩malesef ortalıkta çok sahtelikler var 😬iki kuruşa tenezzül edip hayvanların sağlığı ve insanların gururuyla oynuyorlar 😞
Allah belalarını versin inşallah abi ya valla dayanamıyorum minicik canların sağlığıyla oynuyorlar..

anydayykk

Yeni Üye
Üst Alt