• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum terramycinden sonra ishal oldu

Aslıasya

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal
Hastalık Belirti Tarihi
27 Kas 2021
Kullanılan İlaç
Terramycin
Merhaba muhabbet kuşumun ayağındaki sorundan dolayı terramycin sürdüm masaj yaparak daha sonrasında gagasını ayağına götürdüğünü gördüm ve hemen ishal oldu. Etrafı suluydu şimdi çok sulu. Kremden dolayı olduğunu düşünüyorum. Su da içiremiyorum. Kendi kendine geçer mi bu yoksa neler yapabilirim?

Bahar Y.

Müdavim
Elinizde tuttuğunuz için stres olmuştur, dal darı verin eğer varsa

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkı resmi görebilir miyim? Birde kuşunuzu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkıda hastalık var ve kuş çok halsiz görünüyor.. kuşunuza aspur, daldari ve iyi bir karışım paket yem alınız suyuna probiyotik verin Ve eczaneden bactrim şurup alın günde bir kez ağızdan bir damla 5 gün kullanın yem yemezse elle besleme yapmanız gerekiyor

Aslıasya

Yeni Üye
Dışkıda hastalık var ve kuş çok halsiz görünüyor.. kuşunuza aspur, daldari ve iyi bir karışım paket yem alınız suyuna probiyotik verin Ve eczaneden bactrim şurup alın günde bir kez ağızdan bir damla 5 gün kullanın yem yemezse elle besleme yapmanız gerekiyor
Teşekkür ederim ama kremi yedikten sonra olduğuna eminim bu durumda enfeksiyon değildir antibiyotik vermem ona ağır gelmez mi :(