• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum tavan vantilatörüne vurdu

En0can

Yeni Üye
Dediklerine göre gece iyiymiş fakat sabah oksijene almışlar iyice sorun oluşunca maalesef vefat etmiş miniğim :/
Güçsüz düşmüş ellerinden birşey gelmemiş kendimi aşırı suçlu hissediyorum canım yanıyor bilmiyorum ellerimle mama verdiğim yavrum öldü :(

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Başınız Sağ Olsun. Çarpma Darbe Durumlarında Kırıktan Önce İç Kanama Riski Çok Yüksek Oluyor. Çok Üzgünüm. Kırık Ile Atlattı Diye Sevinmiştim Yorum Yazmamıştım. Tekrar Başınız Sağ Olsun. Allah Sabır Versin Sizlere.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Katılıyorum Ezgiye 🌸 çarpma darbe vs durumlarda ilk 24 ila 48 saat çok önemli iç kanama riski çok yüksek. 😔 Başınız sağolsun 🙏🏻

En0can

Yeni Üye
Başınız sağolsun 😞
Katılıyorum Ezgiye 🌸 çarpma darbe vs durumlarda ilk 24 ila 48 saat çok önemli iç kanama riski çok yüksek. 😔 Başınız sağolsun 🙏🏻
Başınız Sağ Olsun. Çarpma Darbe Durumlarında Kırıktan Önce İç Kanama Riski Çok Yüksek Oluyor. Çok Üzgünüm. Kırık Ile Atlattı Diye Sevinmiştim Yorum Yazmamıştım. Tekrar Başınız Sağ Olsun. Allah Sabır Versin Sizlere.
Teşekkür ederim bende ilk başta iç kanamadan çok korkmuştum ama yavrumuz kaldıramadı hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim güzel insanlar 🙏