• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum tavan vantilatörüne vurdu

En0can

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Sag kanadini ve sag ayagini kullanamiyor.
Merhabalar daha 4 gun once cok kucuk yavru bir muhabbet kusu aldim. Daha dogrusu bi aile dostumuz tarafindan bana verildi kus zaten cok ucan kacan bir kus degildi hatta mamayi elimden suyu elimden iciyordu. Her neyse bugun gene elimden beslerken kus bir anda uctu ve odamdaki tavan vantilatorune cok hizli sekilde carpti tek sag ayagi ve sag kanadi dustu kullanamiyor sabah ilk is veterinere goturucem yapmam gereken birseyler var mi fotolari assagida mevcut

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar daha 4 gun once cok kucuk yavru bir muhabbet kusu aldim. Daha dogrusu bi aile dostumuz tarafindan bana verildi kus zaten cok ucan kacan bir kus degildi hatta mamayi elimden suyu elimden iciyordu. Her neyse bugun gene elimden beslerken kus bir anda uctu ve odamdaki tavan vantilatorune cok hizli sekilde carpti tek sag ayagi ve sag kanadi dustu kullanamiyor sabah ilk is veterinere goturucem yapmam gereken birseyler var mi fotolari assagida mevcut
Kusura bakmayın yeni gördüm yara var mı acaba? Ayağını kullanabiliyor mu?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
birde şey sorucam hocam,kuşta kırık varsa ölme ihtimali olabilir mi
Kiriktan ölmez ancak yanlış kaynama olabilir. Ben sizin yerinizde olsam 24 saat açık veterinere götürürdüm çünkü acı çekiyor. Alçıya alırlar. Yani insanlarda kırığı bir gün bekletmiyoruz, hayvanlarda da bekletmemek lazım

En0can

Yeni Üye
24 saat açık veteriner kanatlılara bakmıyormus bir kaç yere daha sordum onlarda bakmıyoruz dediler ondan sabahı bekliyorum yoksa minik kızım o benim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Vetgo veteriner kliniği, kimera veteriner kliniği bakıyor gibi duruyor isterseniz bir de onları arayın

En0can

Yeni Üye
Vetgo veteriner kliniği, kimera veteriner kliniği bakıyor gibi duruyor isterseniz bir de onları arayın
aradım konuştuk birazdan cıkıcam ekstrem bir durum olursa bilgilendiririm sizleri teşekkür ederim herşey için iyi akşamlar :)

En0can

Yeni Üye
Rica ederim gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim 🙂
Dun gece yazmisim gondermeyi unutmusum 🙂
Kusumuzun ayagi kirilmis ve cok hastalanmis aparat ile kursagindan mama verecekmisiz probiyotik antibiyotik ve toz verdiler bekliyoruz yarin gorucez ilginize cok tesekkur ederim dostumuzda bu sekildeydi dun gece 🙂 iyi haberler bekliyoruz

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kusumuzun ayagi kirilmis ve cok hastalanmis aparat ile kursagindan mama verecekmisiz probiyotik antibiyotik ve toz verdiler bekliyoruz yarin gorucez ilginize cok tesekkur ederim dostumuzda bu sekildeydi dun gece 🙂 iyi haberler bekliyoruz
Oy kuzum kıyamam ben sana minicik alçına 😞 Çok gecmis olsun ekstra ne rahatsızlığı varmış ? İnşallah tez zamanda iyileşir minikk 🤲

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Unutmadan, d vitamini takviyesi verin mutlaka

Tsc6045

Paylaşımcı
😔 kıyamam ya kim bilir ne kadar yanıyor canı tez zamanda iyi olur inşallah 🙏