kuşsever578
Yeni Üye
Muhabbet kuşum tüm gün vik vik sesi çıkartıyor.Alt solunum yolu rahatsızlığı ya da astım olabilir mi?Kuzum acı çekermiş gibi.Bulunduğumuz yerde kanatlı veterineri yok ama gittiğimiz veteriner antibiyotik ve vitamin verdi.Daha öncesinde de ağızdan vermeli antibiyltik verseler de kuşumuz ele alınmadığı için verememiştik. Diğer veteriner suluğa katmalı vermişti.5 gün kullandık, ilacı bitti ama tekrar veterinere götüremedik-bugün de resmi tatil olduğu için açık olduğunu sanmıyorum-Kuşumu rahatlatmak için kaynar suya okaliptüs yağı damlatıp kafesinin yanına koyuyorum.Kafesi sarıp sessiz bir yerde tutmaya çalışıyoruz.Son 2 gündür sürekli olarak sesler çıkartmaya başladı(gece bile)Uyuyup uyumadığından da emin değilim.Kuyruğu aşağı yukarı kalkıyor, bazen hapşuruyor ve vikviklemekten yorulduğunda yutkunur gibi bir hareket yapıyor(bana ağzında tükürük biriktirmeye çalışıyormuş gibi geldi)Bu konuda bilgili olan bir kişi ne olur bir yol göstersin onun böyle acı çekmesine için el vermiyor.Videoyu ekliyorum Watch unnamed | Streamable