• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum sürekli kafes demirine vuruyor (videolu)

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Peki tamamen kac aylikken tuylerin hepsi degisir benekli tuyleri atar 1.5 aydir mahvetti bizi her yer tuy evi temizlemek iskence oldu 😂
Senede iki kez tüye giriyorlar hep tüye girecekler ama genelde bir ay içinde tamamlarlar 🤣 Sultanlar kepek de döküyor o nedenle biraz fazla geliyor ☺

kedi501

Aktif Üye
Senede iki kez tüye giriyorlar hep tüye girecekler ama genelde bir ay içinde tamamlarlar 🤣 Sultanlar kepek de döküyor o nedenle biraz fazla geliyor ☺
Valla benim mi 1.5 ay oldu daha yarisini dokebildi kepek dediginiz sey beyazimsi toz ise ustume gelip konuyor geziyor uzerimde kiyafetler bembeyaz hepsini dehisiyorum o kadar yogun yani tuy dokumu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Valla benim mi 1.5 ay oldu daha yarisini dokebildi kepek dediginiz sey beyazimsi toz ise ustume gelip konuyor geziyor uzerimde kiyafetler bembeyaz hepsini dehisiyorum o kadar yogun yani tuy dokumu
Bt amin forte kullanıyor musunuz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu vitaminleri düzenli kullanın 🙏 B vitamini tüyleri daha sağlıklı çıkmasını sağlar ve tüy dönemindeki halsizlik, yoğun tüy dökümünü en aza indirir ☺

ardoztrrk

Müdavim
Kıdemli Üye
Vurmak değilde kemirmek sanki bu hareket, öyle gözlemleyebildim. Kafesinizde mineral bloğu ve kalamar kemiği bulunuyor mu acaba? Mevsim geçişleri ve tüy dönemlerinde kuşlarımız mineral ve vitaminlere normalinden daha fazla ihtiyaç duyabilmekte, bu sebepten ötürü kafes tellerini kemiriyor olabilir. Ona kemirebileceği zararsız ürünler temin edin…

kedi501

Aktif Üye
Vurmak değilde kemirmek sanki bu hareket, öyle gözlemleyebildim. Kafesinizde mineral bloğu ve kalamar kemiği bulunuyor mu acaba? Mevsim geçişleri ve tüy dönemlerinde kuşlarımız mineral ve vitaminlere normalinden daha fazla ihtiyaç duyabilmekte, bu sebepten ötürü kafes tellerini kemiriyor olabilir. Ona kemirebileceği zararsız ürünler temin edin…
Kalamar var cok seviyor cok tuketiyor bu yuzden arada koyuyorum minarel tasi da var yuvarlak o surekli mevcut zaten vitamin de kullaniyorum haftada iki kez

Mert G.

Eski Forumcu
Vitamin olarak haftada iki kez bunu kullaniyorum sadece bt amin yerini tutar mi @Burçak A.
Bu vitamin ler çok etkili değil
Bunları kullanırsanız daha iyi olur

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bence mamaistten bölünmüş alın daha iyi olur, aminosol yerine de gervit w öneririm 🙏

ardoztrrk

Müdavim
Kıdemli Üye
Kalamar var cok seviyor cok tuketiyor bu yuzden arada koyuyorum minarel tasi da var yuvarlak o surekli mevcut zaten vitamin de kullaniyorum haftada iki kez
Kemirebileceği boyasız ahşap ürünleri kafesinde bulundurun o zaman ve günlük serbest vakit tanıyın kendisine, canı sıkılıyor olabilir.

Üst Alt