• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum sürekli kabarıyor ve sulu dışkı yapıyor

xXxMoon_ElfxXx

Yeni Üye
Bazen yapıyorum zaten ama boncuk şimdi iyi gibi sıvı kaka değil de katı yapıyor

umut1123

Aktif Üye
Hayır yıkanmayı sevmiyor kaç kere bi kaba en sevdiği yiyecekleri koysamda yıkanmıyor onun için ben yıkıyorum
ne demek ben yıkıyorum kuşa gerekmedıkce o ıstemedıkce temasta bulunmayalım aspur ıyı gelır tugce ablamın dedğı gibi probıyotık ve bılınen vıtamınler ver gerwıt gıbı kusun kafesını temız tutarsan kırlenmez

xXxMoon_ElfxXx

Yeni Üye
Temiz tutuyorum zaten ? Ne sinirleniyorsun ? Benim amcam var onun fazla kuşu var ve kuşlarla alakalı iyi biliyor ona sordum yıkamalımıyım diye o da evet dedi yıkamalısın dedi istemiyorsa da yapılmalıdır o yıkanmayı hiç sevmiyor bende ona bir şekilde yıkamayı sevdiricem herkes ilkte öyledir ? Bende kuşumu banyoya alıştırıcam o da sevicek ayrıca sinirlenmeye gerektiren birşey yok? Ve emir verirmiş gibi konuşuyorsun!

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
ne demek ben yıkıyorum kuşa gerekmedıkce o ıstemedıkce temasta bulunmayalım aspur ıyı gelır tugce ablamın dedğı gibi probıyotık ve bılınen vıtamınler ver gerwıt gıbı kusun kafesını temız tutarsan kırlenmez
umut nasıl bir üslup bu kendinde misin ?
bu sana bir uyarı üslubunu değiştir @umut1123

xXxMoon_ElfxXx

Yeni Üye
Evet sprey de kullanıyorum ama bazen yemeğin üstüne basıyor yanlışlıkla ayağı hep kirlendiği için ara sıra yıkıyorum

Üst Alt