• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum surekli bağırıyor

qweemre

Yeni Üye
Benim erkek sultan papağanım var eş olması için dişi evcil bir sultan papağanı aldım yanına ilk bir kaç gün bir şey yoktu şuan erkek papağanım surekli bağırıyor dun sabah da bağırdı fakat sonradan sustu. Bugun de bağırıyor saat 9 dan beri böyle beynim kalmadı artık kiraz sapı verdiğimde sapla oynayıp attıktan sonra bağırmaya devam ediyor. Dişi kuşumda normal duruyor sadece erkek kuşum farklı odaya gecince pesinden bagırıyor. Ne istiyor bu kuş ne yapcam.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Dişiyi hemen yanına mı koydunuz

qweemre

Yeni Üye
direk evcil ele alışkın dişi aldığım için yanına koydum

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
direk evcil ele alışkın dişi aldığım için yanına koydum
Ne kadar alışkın olursa olsun önce ayrı kafeslere koyun. Alışması yada eş olmaları için. Yanlış yapmışsınız hemde dişide dış parazit vs varsa herhangi bir hastalık senin kuşunuda etkiler

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Eş konusunda çok garip hayvanlar 5 tane dişi değiştirdim ben oğluma sonuncusunda karar kıldı onuda beğenmeseydi en sonunda emekliye ayırıyordum 😁 O yüzden önce kuşunu gözlemle çok eş seçen canlılar, teş eşli canlılar. Eş tutturması kolay değil zaten önce uzaktan bi alıcı gözüyle bakması lazım hayvanın malesef 😁