• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum sürekli ağzını açıyor

limako

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba kuşum son bir haftadır çok yorulmuş gibi ağzını açıyor kanatlarını açıyor kafesden hiç çıkmamasına rağmen sıcakdan olabilirmi evimiz biraz sıcak iştahı hiç yok sadece biz elimizle tutarsak az biraz yiyor zayıfladı da nasıl önlem alabilirim yoksa hastalıktan mi kursak mantariydi çünkü kuşum

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhaba kuşum son bir haftadır çok yorulmuş gibi ağzını açıyor kanatlarını açıyor kafesden hiç çıkmamasına rağmen sıcakdan olabilirmi evimiz biraz sıcak iştahı hiç yok sadece biz elimizle tutarsak az biraz yiyor zayıfladı da nasıl önlem alabilirim yoksa hastalıktan mi kursak mantariydi çünkü kuşum
Hava sıcak ondan diye tahmin edin banyo yaptırın önüne bir kap bırakın

muhabbet2000

Aktif Üye
Benim kuş da böyle ağzını açıp kapıyor. Ayak mantarı tedavisi nedeniyle sık sık elime alıyorum stresten olduğunu ve geçeceğini düşünmek istiyorum.

Son düzenleme:

Dilek7

Paylaşımcı
Sıcaktan yapıyor diye düşünüyorum çünkü kanatlarını da hafif açıyor gibi gördum daralmış. Normal zamanda da yapmiyorsa eğer havalar çok sıcak o yüzdendir. Evdeki dört kuşumuz ayni böyle kaç gündür. Su koyabilirsin banyo iyi geliyor, bir de yulaf koyuyorum ben serinletiyor diye bildigim için
.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sıcaktan olabilir ama yine de kuyruğu yandan gözükecek şekilde video ekler misiniz yumurta yok poposunda değil mi?

Üst Alt