• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşum sulu diski yapıyor

KusBulut

Müdavim
Merhaba bulut bir kaç gündür sulu dışkı yapıyor. Hal ve hareketlerinde bir sıkıntı yok. 3 gün entrobac vermiştim düzeldi gibi oldu sonra yine böyle olmaya başladı . Şuan kızgınlikta. Kabarması uyuması yok aksine aşırı hareketli bir kuş
Ekli dosyayı görüntüle 85823

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kuyruk kısmında sanki bombelik var gibi ama yumurta ihtimali var mı yok mu siz daha iyi bilirsiniz. Su tüketiminde fazlalık var mı hiç dikkat ettiniz mi.

KusBulut

Müdavim
Merhaba kuyruk kısmında sanki bombelik var gibi ama yumurta ihtimali var mı yok mu siz daha iyi bilirsiniz. Su tüketiminde fazlalık var mı hiç dikkat ettiniz mi.
Her zamanki gibi içiyor sanki bombelik var evet ama sertlik vs yok karninda

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Her zamanki gibi içiyor sanki bombelik var evet ama sertlik vs yok karninda
Zaten çok hareketli yumurta olsa hareketleri biraz daha kısıtlanır diye düşünüyorum ama yinede size sorarak teyit etmek istedim. Arada sulu dışkı yaparlar ama bu süreklilik arz etmemesi gerekir. Dün temiz içme suyu verdiyseniz yarın tekrardan entrobac verin. Sonraki günlerde dışkıları gözlemler misiniz.

KusBulut

Müdavim
Zaten çok hareketli yumurta olsa hareketleri biraz daha kısıtlanır diye düşünüyorum ama yinede size sorarak teyit etmek istedim. Arada sulu dışkı yaparlar ama bu süreklilik arz etmemesi gerekir. Dün temiz içme suyu verdiyseniz yarın tekrardan entrobac verin. Sonraki günlerde dışkıları gözlemler misiniz.
Tamamdır 3 gün verip tekrar atarım buraya

KusBulut

Müdavim
Ekli dosyayı görüntüle 86492
Merhaba 3 gün entrobac + zeolit tozu vermeme rağmen Dışkıları hala sulu :(

Üst Alt