• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum su neden icmiyo

didem_sim

Yeni Üye
Yavru Muhabbet kuşumu alalı 4 gün oldu yem yiyo ama su icmiyo neden

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Ev ortamına yeni gelen kuşta yem yememe, su içmeme, dışkıda değişim, durgunluk gibi belirtiler görülebilir. Ama siz görmeden mutlaka içiyordur 4 gündür su içmeyen kuşun organları iflas eder. 😊 Görsellerini görmek isteriz 🖐🏻

didem_sim

Yeni Üye
Merhaba hosbuldum Evet ilk gün diskida değişiklik oldu sonraki gün düzeldi yemini yemeye başladı ama su içtiğini bir türlü fark edemedim suyu hep aynı hizadaymis gibi geldi oyuzden meraklandım tabi atarim gorsellerinide

Oğluştv

Aktif Üye
4 gündür bekleyen suyu içmesi iyi olmayabilir, kursak mantarı olmasını istemezsiniz. Suyu en geç 2 günde bir üşenmiyorsanız günde 1 kez değiştirin

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba hosbuldum Evet ilk gün diskida değişiklik oldu sonraki gün düzeldi yemini yemeye başladı ama su içtiğini bir türlü fark edemedim suyu hep aynı hizadaymis gibi geldi oyuzden meraklandım tabi atarim gorsellerinide
Suyu içmesini görmeniz için 24 saat yanında durmanız ve gözünüzü hiç kırpmadan ona bakmanız lazım. Bu da imkansız 😊 merak etmeyin mutlaka içiyordur ayrıca çok tatlı maşallah 🧿

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Diğer konunuzda bahsettiğiniz limonlu ya da sirkeli su ise belki tadından hoşlanmadığı içinde içmeyebilir.

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
kuşlar zaten aşırı derece su içmezler ama siz görmeden içiyodur

Üst Alt