• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum strestemi

Merhabamerhaba

Aktif Üye
İyi günler ben köyümdeyim annem aradı hava sıcaklığı 36 derece şuan orda internet çok iyi çekmediği için resim yüklenmiyor kuş sıcaklamı alakalı bilmiyorum kafesten çıkmak istemiyormuş banyo yaptırcakmış istememiş şuanda tünekte sabit durup silkelenip kabarık duruyormuş sebebi sıcaklamı alakalı acaba veya ceryandamı kaldı anneme ona göre bilgi vereceğim teşekkürler

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşunuz evinizin içindeyse güneşe maruz kalmadıysa sıcaktan olcağını düşünmüyorum. Hava akımı almış olabilir onu anneniz daha iyi bilir iki pencere yada kapı arasında mı kuşunuzun konumu. Ama bu şekilde sadece afaki yorum olur. Bir video ve temiz beyaz peçeteye güncel birikmiş dışkı fotosu görmemiz lazım.

Merhabamerhaba

Aktif Üye
Kuşunuz evinizin içindeyse güneşe maruz kalmadıysa sıcaktan olcağını düşünmüyorum. Hava akımı almış olabilir onu anneniz daha iyi bilir iki pencere yada kapı arasında mı kuşunuzun konumu. Ama bu şekilde sadece afaki yorum olur. Bir video ve temiz beyaz peçeteye güncel birikmiş dışkı fotosu görmemiz lazım.
Dediğiniz gibi 2 cam balkon kapı var camda açık resim yüklenmiyor internet çok kötü çektiği için geç geliyor 7 dakika bekledim demin yüklenmesi için hata oluştu dedi resimde

Merhabamerhaba

Aktif Üye
Dediğiniz gibi 2 cam balkon kapı var camda açık resim yüklenmiyor internet çok kötü çektiği için geç geliyor 7 dakika bekledim demin yüklenmesi için hata oluştu dedi resimde
Kabarık olup ayaklarını açıyormuş silkeleniyormuş bide 2 gün önce ishali varken multivitamin vermiş şuan tuvaleti normalmiş

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
O zaman büyük ihtimal hava akımından etkilendi. Elinizde hangi takviyeler var. Annenize söyleyin yarın kekik çayı yapsın. Kafesin konumunu değiştirsin. Dışkı fotosu görseydik iyi olurdu en azından bir fikir yürütürdük.

Üst Alt